ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tonårsminnen i en hårtång

/

Det är inte många saker som jag har kvar från mina tonår. När jag verkligen tänker efter så är det nog endast två saker. Min plattång från Ghd och mina ballerinas från Chanel. Mina ballerinas köpte jag på en second hand affär när jag var 16-17 år, vilken kan det ha varit .. Två Tre Gånger kanske? De var ju superdyra som nya men jag ville verkligen ha ett par och hittade sedan skorna för halva priset. Jag har verkligen skött dom skorna under alla år och de ser fortfarande fina ut trots att jag har gått mycket i dom. Ett tag tappade jag bort dom så jag köpte ett par nya, exakt likadana. Så nu har jag två par. Men det är svårt att tro att ena paret är över 15 år gammalt. Säkert fler år än så för jag vet ju inte hur länge den första användaren hade ägt dom.

Copyright 2022. All rights reserved.

Den andra saken är min plattång. Vad kan jag ha varit när jag köpte denna, 14? 15? Det var så trendigt med att platta hela långa håret spikrakt varje dag på den tiden så den här har används väl.

Än idag så använder jag den jämt. Jag gör alltid lockar i håret med denna och så borstar jag snabbt ut så att det inte blir korkskruvar. Jag kanske borde uppgradera mig, antagligen är de nya tängerna snällare mot håret. Men jag vill behålla den, det finns liksom en fin känsla i att varje morgon stå och hålla i en tång som har varit med mig i hela livet. Från flickrummet till alla andrahands-lägenheter man har hoppat runt mellan och olika pojkvänners badrum. Nu lockar jag även Sallys hår med denna. Ett personligt historiskt vingslag.

Copyright 2022. All rights reserved.

I alla fall, när håret var fixat så åkte jag till Sturehof för att äta middag med Marisol. Deras toast Skagen är den bästa i Stockholm tycker jag. Den är kompakt och inte sådär såsig som många är. Fyra timmar av snack svischade iväg. Jag fick en chock när jag tittade på klockan. Paul sov när jag kom hem. Han skulle iväg vid åtta imorse. När jag klev upp vid nio idag så hade han skickat ett sms med en bild på mig där jag sover med hans stora t-shirt, en ögonmask och öronproppar helt utsträckt som en sjöstjärna. ”Vilken vacker flickvän jag har”.

Och på tal om skönhet så har jag en skönhetsdag. Jag ska strax få mina fransar fixade här hemma, därefter väntar ett frisörbesök (behöver rädda mitt gula hår som har badat i pool och hav) och så ska jag färga brynen på en annan salong. Jag har också tänkt att bara strosa runt på stan själv om det inte så mycket folk ute, plocka med mig en take away-matcha och fastna inne på Sephora. Bra fredag.

Kram.

11
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00