ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

St Pauls bay

/

Igår åkte vi till St Pauls Bay, det är en bukt som är helt otroligt vacker. Turkost vatten, mjuka solbäddar i skuggan och en mysig resturang med väldigt god mat. Vi kom dit lagom till sen lunch, badade precis hela dagen, jag läste klart boken Serotonin och sedan hade klockan blivit så mycket att vi även åt middag där. Paul var ute och simmade länge så jag och barnen kom på flera vattenlekar under tiden. Simma snabbast som en hund och snabbast som en katt. Sedan skulle man på 15 sekunder hitta olika stenar som vi skulle tävla med mot varandra. Tex ”Hitta den sten som är mest lik en måne” ”Hitta den sten som är har märkligast form”. Det var väldigt kul. Klockan var halv nio när vi kom tillbaka från stranden. Vi packade klart och såg på Snabb Fakta på Youtube innan vi somnade.

Under dagen i St Pauls Bay så sa Paul ”Tänk dom som kommer hit och ligger i solen varje dag i en vecka, är inte det konstigt?”. Jag svarade att det snarare är vi som är konstiga som kanske har varit i solen 4-5 timmar totalt i en vecka och då är det den tiden som vi har legat i vattnet. Aldrig stilla på en solstol i solen. Resten av tiden är i skuggan. Jag är för rastlös för att ligga stilla, Paul också så där matchar vi varandra. Jag hade inte kunnat resa med en partner som paxade solstolar redan vid nio på morgonen.

Paul Sundvik

Paul Sundvik

Copyright 2022. All rights reserved.

Paul Sundvik

Paul Sundvik

Paul Sundvik

Copyright 2022. All rights reserved.

Copyright 2022. All rights reserved.

Copyright 2022. All rights reserved.

Nu har vi precis landat i Stockholm och jag ska åka och lämna barnen till deras pappa. En del av mig har ångest för att lämna dom och en annan del känner att det ska bli lite skönt att få göra vuxensaker i några dagar. Ikväll ska jag ut och äta med en vän. Barnen kommer tillbaka till oss om sex dagar så det blir toppen.

I helgen kommer en recension om resan och hotellet. Om ni har några frågor så kan ni ställa dom nu och så svarar jag senare i det inlägget.

Vi hörs imorgon!

28
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00