ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

Lindos – Rhodos

/

Igår besökte vi Lindos som är en liten stad ca 25 minuter från vårt hotell TUI Blue Sensatori Atlantica Dreams. Det är en helt vit stad som ser ut sådär Grekisk som man ser på bilder.

När vi kom in i staden var det små gränder med en massa butiker. Barnen ville såklart köpa allt men jag sa att dom fick välja något litet som ett minne från Rhodos.

Vi strosade runt bland alla gränder jag tycker alltid att gatorna bredvid själv turistgatan är mer intressanta. Allt var så gulligt. Jag frågade taxichaufförn på väg dit om hur många som bor permanent i byn och det är ca 3000 personer året om.

Paul Sundvik

Snacka om mina favoritfärger. Inget som sticker ut och stör ögat.

Många restauranger ligger på taket vilket är kul såklart för då får man utsikt.

Restaurangen som vi åt på heter Akres. Det är fine dining men jag bad hotellet höra med dom innan om det fanns mat som barnen gillade (inte så lätt på den typen av restaurang) men de fick pasta med smör och ost. Det gick hem!

Vi har dragit ner på mobilanvändningen här borta så färgpennor och pyssel får duga.

Vi såg en get på berget bakom oss och Paul har ett objektiv som kan zooma in så vi fick den på bild.

Vy från andra sidan av restaurangen. Bakom ser ni en del av Akropolis. Jag hade fått för mig att Akropolis bara fanns i Aten men där hade jag fel.

Paul Sundvik

På vägen hem ville vi stanna och ta en bild på Akropolis när byggnaden av upplyst. Så himla vackert. Lindos är definitivt värt ett besök! Man kan gå dit på dagen också såklart men vi fick tips om att kvällen är bättre eftersom Lindos alltid är så varmt. Tydligen varmare än resten av Rhodos. När vi kom tillbaka till hotellet tittade Gillis och jag på Forrest Gump, det var min favoritfilm när jag var liten och hade lärt mig att läsa texten på tv:n. Gillis älskade också filmen.

Idag är det sista dagen och vi ska iväg! Vi hörs senare :- )

15
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00