ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

Jorden är platt?

/

(Vet inte om jag behöver annonsmärka ett inlägg som sker under ett sponsrat samarbete men som inte handlar om dom, men gör det för säkerhetskull). 

Det första jag kände när jag vaknade imorse var att jag bara ville ligga still hela dagen idag och läsa. Vi hade dock två jobb att spela in och en massa mail att svara på i och med att det blev måndag men sedan så la jag mig i skuggan och läste. Jag är halvvägs inne på novellen Serotonin av Michel Houellebecq. Den är väldigt bra men ganska sexuellt rå, författaren hyser ingen jätterespekt för kvinnor direkt men romanen är bra. Och jag kan absolut tänka mig att läsa fler böcker av honom.

Finns här, men jag använder en bokapp.

Copyright 2022. All rights reserved.

Eftersom jag har sett den här horisonten framför mig i några dagar så fastnade jag för det här med tanken om att jorden är platt. Självklart tänker jag inte så men jag blev intresserad av människor som faktiskt gör det. Jag hittade en dokumentär på Netflix som heter Behind The Curve. Den måste vara gjord av någon inom Flat Society för den är bara pro platt jord. Det är så intressant att lyssna på deras argument, allt är helt galet men underhållande att höra.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag har haft med mig en kompis på kinden hela resan. Så irriterande när jag har velat vara osminkad på dagarna. Det har jag varit i alla fall men ändå, kul att se den på alla familjebilder efteråt. På något sätt är jag ändå tacksam över att den kom just nu på en resa där jag inte behöver vara snygg alls. Det hade varit värre om jag precis skulle fotas för en dagstidning. Den typ av tidning har som regel att dom inte retuscherar, inte ens en finne. Schysst va?

En annan situation som inte heller hade varit kul att ha denna finne på är om jag hade varit iväg på en dejthelg tex i Frankrike med en person jag inte känner så bra. Det hade inte varit roligt direkt att behöva sminka av mig på kvällarna. Jag har varit iväg på några sådana helger i livet ”Kom Isabella så drar vi till Cap Ferrat två dagar, jag ordnar med allt”. Jag verkar ändå ha en snäll finn-gud där uppe som väljer rätt tillfällen…

Kram!

28

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00