ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

Regler för sötsaker

/

Jag har satt regler här för barnen eftersom det blir så mycket sötsaker under resan. Det är svårt att undvika tycker jag och det är semesterdagar för dom så det är okej. Oftast vill dom äta en donut till frukost, en pinnglass vid poolen på eftermiddagen och en kula glass till dessert. Så får dom inte äta i Sverige. Regeln här är att kroppen först ska få mat som den behöver och blir glad av. Det innebär att man äter så mycket färger som möjligt så vi brukar ha en färgtävling. Det är ju enkelt att få till med buffén vilket är bra. Det är så lätt att allt blir beiget (bröd, pizza och pommes) så därför gör jag så. Äter dom pizza till lunch vid barnbuffén måste det finnas en tallrik bredvid med färger (tex tomat, paprika och morötter) som ska ätas upp.

Likaså med läsk till maten på kvällen, man måste dricka ett helt glas vatten innan. Det är inga hårda regler där man tar bort utan bara lägger till det som är vettigt. Det är enkelt att förhålla sig till. Jag har alltid haft samma metod hemma egentligen, jag ställer fram oftast hackad paprika och gurka som dom kan snacksa på innan.

Copyright 2022. All rights reserved.

Första frukosten på resan ”Mamma här har jag både färger och donuts som jag ska äta efter frukosten”. Någon hade missuppfattat att det endast var en dounut som gällde… :- ) Men eftersom det var svårt att välja vilken så skar jag upp en liten bit av varje till oss alla och sedan fick man poängsätta vilken som var godast. Barnen röstade på den med rosa glasyr och vi vuxna tyckte om den med sockerglasyr.

Copyright 2022. All rights reserved.

Hotellet är uppbyggt med flera låga lägenhetshus och så går det pooler igenom hela området. Många som bor på bottenvåningen har en ”egen” pool utanför men som är öppen till grannarna. Vi har dock en svit med en egen avgränsad pool. Många av restaurangerna ligger i poolområdet vilket jag tycker ser trevligt ut. Det finns den vanliga stora buffén som är jättebra. Sedan finns det en italiensk restaurang, en hälsorestaurang, en amerikansk restaurang och en grekisk restaurang. Det finns en till som är lite finare men där får inga barn vara så jag har ingen koll på vad dom serverar.

På tal om restauranger så ska vi strax äta lunch. Jag har simmat i 45 minuter i poolen och barnen hängde på i slutet. Poolen är ca 10 meter lång och barnen simmade 45 längder (!). Jag var övertygad om att dom skulle simma TVÅ längder med mig och sedan tröttna men Sally och Gillis hängde på. Paul trodde att jag överdrev när han kom hit men så var inte fallet. Jag tror att jag har simmat längder i poolen hemma på Lidingö typ två gånger på två år så jag ska verkligen börja för man glömmer bort vilket behaglig träning det är. Paul simmar varje dag vi är hemma mellan maj-oktober (då i våtdräkt). Jag är en sån person som slutar att träna helt under sommaren vilket är dumt för det blir så jobbigt att komma tillbaka till träningsrutinerna sedan i augusti. Jag mår ju egentligen som bäst när jag gör något varje dag.

Just det, på tal om igår. Jag tycker att det blev en bra diskussion i kommentarsfältet. Ni är kloka även om vi alla tycker olika. Sedan var det såklart några som skrev ”Det spelar ingen roll vad ni säger, jag tycker ändå inte att influensers är ett jobb”. Ja ja 🙂

Vi hörs senare idag! Kram.

8
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00