ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

Grekland!

/

Nu är vi här! Jag måste börja med att säga att det inte alls var kaos på Arlanda vid 04-tiden, det tog en timma och ti0 minuter för oss att lämna väskorna på bag drop och gå igenom säkerhetskontrollen. Och då hade vi ingen fast track utan resten helt vanligt. Tur!

Vi bor på hotellet TUI Blue Sensatori Atlantica Dreams. Det verkar verkligen var SÅ fint! Det är ett stort hotell med flera olika restauranger + den klassiska all in clusive buffén såklart. Jag är alltid lite skeptisk till bufféer men när vi åt lunch så märkte vi att hälsoalternativen var fler än de vanliga skräpmatsvalen vilket vi uppskattade mycket! Vi bor i ett familjerum, eller svit kanske det är. Två sovrum och en egen pool. Det första barnen gjorde var att hoppa i såklart, i två timmar plaskade dom. Jag satt som badvakt på en solsäng i skuggan och läste – Målbild under resan, check!

Paul Sundvik

Resans första posebild, också check på den!

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär ser vår baksida ut, eller säger man framsida? Eftersom vi bor på hörnan så är vår pool större. Det finns två solsängar och två ”puffar”. Stranden är precis nedanför så den ska vi testa imorgon!

Copyright 2022. All rights reserved.

Fräscha badrum uppskattas alltid.

Copyright 2022. All rights reserved.

Barnens höjdpunkt på dagen var dock vattenlandet. Det är så stort!

Copyright 2022. All rights reserved.

Här lekte dom till stängning, jag hann svara på mail under tiden. Gillis tyckte att jag var tråkig som inte åkte allt men jag behövde jobba undan mailen, imorgon ska jag dock testa ALLT. På vägen till hotellrummet så anmälde jag barnen till Kids Club. Det var det bästa jag visste när jag var utomlands som barn. Gillis och Sally frågade om jag trodde att personalen pratade svenska men jag tror inte det eftersom det knappt är svenskar på hotellet. Gillis blev lite nojig och ville att jag skulle stanna på Kids klubben imorgon men jag förklarade att vuxna inte kan det. Sally är framåt som vanligt, ”Äh det spelar väl ingen roll, det är ju bara att peka på saker och vi är nog inte dom enda barnen som inte fattar vad alla säger”.  Jag har i alla fall bokat kl 10.00-12.00. Det är första kids klubben någonsin men jag är säker på att bara jag får dit dom så kommer barnen att älska det.

Jag har inte hunnit fota något mer sen vi kom hit för sex timmar sedan men det får bli fler bilder imorgon.

Hörs då! Kram.

42
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00