ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sova på Arlanda

/

Det har varit tystnad från mig idag för det har varit kaos. Packning som tog hundra år och  ärenden som behövde göras. Sedan skulle jag hämta barnen på andra sidan stan och oturligt nog så var det galet med kö. Vägar var avstängda samtidigt som det var rusningstrafik. Det tog mig tre timmar att komma fram och tillbaka. Allt stod still. Jag har ett bra tålamod egentligen men Paul ringde mig samtidigt och hade hundra frågor om Airbnb (han ska lägga ut sitt hus där under sommaren). Efter fjärde samtalet tappade  jag det helt. ”SKRIV BARA NÅGOT!!”. En stund senare ringde jag upp och bad om ursäkt.

Jag började räkna bakåt med tiden när vi kom hem och när jag insåg att vi skulle behöva gå upp kl 02.30 imorgon så bokade jag in oss på Clarion hotell på Arlanda. Nu vinner vi tid vilket behövs. Bra beslut.

Copyright 2022. All rights reserved.

Nu är vi packade och klara, redo för äventyr imorgon. Pass, linser och medicin ligger i handväskan. Det är det viktigaste, resten går alltid att lösa om det händer något med bagaget. Vi hörs imorgon när vi är framme! Stor kram.

34
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00