ANNONS
Integritet på Tailsweep

Boken blir film/tv-serie

/

Idag kan jag berätta att film och tv-rättigheterna för boken ISABELLA har sålts. Det känns helt overkligt eftersom det bara har gått sju månader sedan boken släpptes. Jag och min medförfattare Rebecka Edgren Aldén är såklart jätteglada. Köpare är Lena Koppel som har en lång erfarenhet av film och det känns tryggt. Jag ville verkligen försäkra mig om, innan jag skrev på pappret, att det inte bara skulle bli en mörk film/tv-serie. Jag förstår att det sa vara dramaturgi men jag vill inte att filmen/tv-serien bara ska handla om ett mörker med depression och ett fall. För det finns så mycket ljust i mitt liv och en resa bakom med mycket mod som förhoppningsvis kan ge andra styrka också. Det här ska bli spännande att få följa, inte minst sagt personen som i så fall ska få spela mig. Så surrealistiskt att det inte är sant!

En liten del av intervjun som släpptes idag i Aftonbladet. Självklart handlade artikeln om annat också.. Ingen journalist verkar vilja släppa dramat med USA, pengar, psykakut och fall. Men men, den fasen är ju bakom mig och nu kommer ytterligare ett nytt kapitel i livet och det känns väldigt spännande.

Kram.

44
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00