ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vår midsommar på Lisö

/

Hoppas att ni hade en härlig midsommar igår, för oss var det är lugn och mysig dag. Lång sovmorgon och ett dopp i havet. Eftersom det bara var vi fyra (vi är ensamma på landet) så vände vi lite på traditionen. Istället för midsommarlunch så åt vi den till middag istället. Vi åt nämligen en stor frukost så sent och så var vi bjudna på jordgubbstårta hos Paul kusin som bor granne på eftermiddagen så vi var inte hungriga innan. Men på kvällen dukade vi upp och åt vi fyra på terassen, så himla mysigt. Visst är stora midsommarfester kul men det här var precis det vi hade lust med. Bara kvällmys i solen med barnen. Vi avslutade midsommar med några partier Vänd Tia, kortspelet, det är alltid lika roligt.

Paul Sundvik

Vi köpte sill och sånt men jag har inte lärt mig att äta det så jag tog annat istället, Paul och jag gillar mest skagen och löjrom.

Vi lånade med oss grannens hund på promenad

Idag väntar alltså dans runt midsommarstången, det är traditionen här på Lisö. Det var någon som sa till mig att det är så på grund av att Lisö är en gammal arbetarö och för att alla skulle kunna komma så la man dansen på lördagen istället. Kan det stämma tror ni? Hur som helst, Odd med familj kommer och joinar oss på ängen och sedan följer barnen med dom hem. Vi har ju fått ha barnen extra länge vilket vi har varit glada över. På onsdag kommer Gillis och Sally över till oss igen och då väntar Grekland! Ikväll kommer Björn och Lovisa hit. Bättre midsommarhelg kan vi inte ha fått! Plus vädret!

Kram.

11
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00