ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lära sig av dom yngre

/

Igår åkte vi ut med Jörgens nya stjärnor som han har tagit sig an. Harry och Archie kallar sig för ”The Problematix”. Dom är 16 och 18 år från Scottland och hur gulliga som helst, har ni TikTok så kan ni höra hur som sjunger där. Dom är alltså i Sverige i en vecka för att spela in låtar som Jörgen har skrivit åt dom. Det var sex sprillans nya låtar som vi fick höra och dom var jättebra, klassiskt kill-popp. Lite Justin Bieber stil. Sally blev impad av killarna och tyckte att dom var coola, det blev hundra bilder och hundra frågor.

På vägen hem när vi hade sagt hejdå utbrast Sally ”Alltså mamma, dom var sååååå bra. Herregud alltså”

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi tog ut killarna med båten, det var första gången som dom såg skärgården här. Dom blivande unga stjärnorna skulle ju göra TikTok överallt, på Pauls bil, på båten och andra ”coola” ställen så jag sprang efter med telefonen och hjälpte dom att fota och filma. Det var så bra för jag lärde mig massa om olika TikTok-funktioner.

Jag fick lite flashback från när jag var 15 år och sprang runt och bad varenda människa jag kände att fota mig vid olika väggar för bilder till bloggen. Content har alltid kommit naturligt för mig, jag kan räkna gångerna på 18 år som jag inte vetat vad jag ska skriva när jag fäller upp datorskärmen. För det finns alltid något att berätta. På TikTok kommer innehållet inte naturligt för mig så därför behöver jag lära mig allt, så jag frågade det jag kunde komma på.

När det kommer en ny generation som kan saker man själv inte kan så har man två val, antingen blunda för det nya och säga att ”det där är inte något för mig” eller så sätter man sig in i det och lär sig.

Kommer ni ihåg när våra föräldrar lärde sig Facebook och hittade vänner från sina tidigare skolklasser? Det blev ju succé! Helt plötsligt gick alla föräldrar från att ha sina vanliga vänner i den fysiska världen, till att också prata med 10 gånger fler via Facebook. Livet blir ju roligare så. Likaså är det med riktigt gamla människor som får en iPad, att få upptäcka allt som finns på internet är livsglädje.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi åt middag på Fjäderholmarna, supertrevligt. Nu hörni ska det packas och storhandlas. Så fort vi är klara så tar vi båten till Lisö, det tar ungefär två timmar och där ska vi stanna i några dagar!

Vi hörs senare. Kram.

16

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00