ANNONS
Integritet på Tailsweep

Det blev poolhäng

/

Vill ni se något kulinariskt? Barnen och har varit hemma hela dagen idag och badat i poolen. Paul åkte iväg på ärenden. När det var dags för lunch så ekade det i skafferiet så vi fick vara kreativa. Sally fick välja från frysen och då blev det detta:

Copyright 2022. All rights reserved.

Nuggets med kroketter och grönsaker. Det fanns ketchup, majonnäs och barbecuesås så barnen var hur nöjda som helst, puh. Dock räckte inte nuggetsen till mig så jag fick hitta något annat …

Copyright 2022. All rights reserved.

Och då blev det frö/örtknäcke med smör och makrill. Jag har alltid citronpeppar på också. Det var flera år sedan jag åt det sist. Jag bunkrade makrill och en massa annat när jag blev nojig för kriget så det går ingen nöd på oss gällande det i alla fall. Makrill på knäcke är så gott! Efteråt lyxade vi till det med mini-magnum. Vi har regeln, en glass om dagen när det är sommarlov. Det gäller vuxna med :- )

Copyright 2022. All rights reserved.

Titta på min hy! Isotretinoin har börjat fungera! De är lite värre på andra sidan men ändå. Halleluja. Jag vet att man inte ska vara i solen så jag har mest varit i skuggan med hög SPF 50. 

Jag tog ett beslut imorse när vi vaknade att vi inte skulle åka till landstället idag. Det blev för stressigt. Paul hade tusen grejer att göra och jag kände mig trött. Jag ville bara ligga vid poolen och läsa. Så det är precis det vi har gjort. Jag har läst boken Bröd och mjölk men jag har inte fastnat trots flera försök så nu avbryter jag. Jag går över till Bortom Horisonten (Jojo Moyes) istället.

Perfekt sommarbok. Jag läser mina böcker digitalt nu via alla appar så det är enkelt att byta (det tog ett tag att vänja sig). Vissa hittar jag inte och då beställer jag, för vissa böcker finns bara som ljud och jag föredrar hellre att läsa. Tillexempel Paradiset av Adbulrazak Gurnah, den skulle jag vilja läsa men då behöver jag beställa fysiskt.

Tänk om jag hade börjat med digitala böcker när jag nattade barnen när dom var små, det kunde ju ta 1,5-2 timmar ibland så då hade jag hunnit med läsningen, det gick knappt under den perioden annars. Istället satt jag där, eller låg och stirrade upp i taket i evigheter.

Copyright 2022. All rights reserved.

Det har varit ett spring mellan poolen och solstolarna idag. Sola, bada, sola, bada.

Istället för att åka iväg ikväll till Lisö så ska vi ändå ut med båten fast bara i närheten. Vi ska äta med Pauls tidigare grannar Kicki och Jörgen som vi tycker så mycket om. Jörgen (Elofsson) är en av världens mest kända låtskrivare (Till Britney Spears, Celin Dion, Westlife, Kelly Clarkson etc ..

Listan kan göras lång) och just nu har han flugit hit två unga artister till Sverige för att producera låtar tillsammans. Jag visade upp artisterna för Sally och hon blev lyrisk, jag kan gissa att hon tar några selfies ikväll.

Ha en fin dag, kram.

13
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00