ANNONS

Ändrade planer

/

Efter att ha lämnat Gillis vid sju imorse, tagit emot Sally som kom hem från sitt pjyamasparty halv nio (de andra tjejerna skulle till fritids), blivit sminkad och fått håret fixat och gjort en lång intervju med Aftonbladet vid klockan tio (som kommer ut på söndag) – Så slog en sån enorm stress över mig. Jag skulle hinna med att träffa min revisor, ha ett två timmars långt möte angående en kul grej Paul och jag eventuellt ska göra. Spela in ett samarbete, planera inför veckan, ta emot Gillis, laga mat och hinna med att få fransar vid 18.00. Allt har gått i ett. Gillis kom hem lyrisk  efter 10 timmars golfdag (40 minuter dit och 40 minuter hem), vilket gjorde mig glad. Sedan har Paul har hjälpt mig massor idag, varit iväg och ätit glass och lekt med Sally när jag fick rusa iväg. Nu är klockan tio och vi har en del kvar att göra innan vi kan checka ut och ta kväll. Netflix är målet.

Processed with VSCO with a4 preset

Paul Sundvik

En bild från idag, titta hur harmonisk jag ser ut!

Det som har ställt till det lite är att våra veckoplaner ändrades helt. Vi skulle egentligen lämnat barnen till deras pappa imorgon och bilat ner till Västkusten efter lunch och firat midsommar med några vänner. Men nu har vi bokat av hotell och sånt och planerat om. Istället tar vi båten ut till Pauls mammas lantställe och stannar där i några dagar. Där ute i skärgården är det ett klassiskt firande med dans för alla på ön och så är hans släkt där ute så det blir kul.

Men eftersom vi tar Pauls båt ut imorgon (resan tar 2,5 timma) så behöver det packas och planeras. Tvättmaskinen har gått i ett och så har jag börjat skriva listor på vad vi behöver handla med oss imorgon för några dagar på ön. Vi blir utan bil därborta så vi måste ha med oss det mesta. Känner jag Paul rätt så finns det en risk att vi inte kommer iväg alls imorgon utan på torsdag istället. Vi behöver slussa med båten och det vore skönt att slippa midsommarkaos på väg ut, därför vill jag helst åka imorgon. Ja ja, vi får se hur det blir :- )

Det finns egentligen inga måsten alls vilket är skönt.

Kram.

16
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00