ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fina läppar

/

Vi var hemma vid tio igår, vi stannade till på Café Stuk i Jönköping och åt en sen lunch och en kanelbulle. Vi tar alltid ett stopp när när vi bilar genom Sverige. Imorse vaknade jag tidigt men jag var ändå stressad. Jag skulle spela in samarbeten och det tar ett bra tag att få till det för jag vill göra det perfekt, det är alltid manus som ska pluggas in, fina bilder som ska tas och en hel del copy som ska godkännas. Efter det städade jag rejält hemma för vår städerska kunde inte komma igår. Alltid när jag städar så ”fastnar” jag på något. Idag blev det Sallys skrivbord som bara var en hög av prylar och pyssel. Hon är riktigt pysseltokig vilket är kul såklart men på bordet trängdes limpistol med gamla toalettrullar, avklippta mjölkpaket och äggkartonger. Blandat med allt ligger det paljetter, pennor och hårda färgpenslar som inte har tvättats av. Egentligen så kanske hon borde ha städat det själv men jag ville göra det fint inför att hon kommer. Gillis är allltid så ordningsam, hans säng var perfekt.

På min lista idag är att köpa sommarlovspresenter, det är en tradition hos oss. Jag tänkte köpa kubb, krocket eller boule. Jag får se vad jag hittar. Utöver det så har jag ett möte, färgning av bryn och så middag med Sheila ikväll. Det var evigheter sedan vi sågs. Vi hinner sällan träffas under sommarloven för hon åker till landet alla veckor och vi har oftast bokat upp alla veckor med olika resor. Det är lättare i vardagen när vi kan ta en lunch eller fika.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Nu till något ytligt roligt! Jag beställde läpp-pennor från Charlotte Tilbury förra veckan. Jag är nästintill besatt av nyansen ”Pillow talk” och jag har använt dom sedan tiden då jag jämt hade make up artister varje morgon (känns som ett helt annat liv). Hur som helst, jag har ju testat andra märken ibland men inget slår Charlotte Tilbury. Nyansen är fantastisk, krämig men ändå den sitter som ett berg. Det finns läppstift till och läppglans men dom tycker jag är för mörka. Jag brukar istället bara ha läppbalsam ovanför läpp-pennan som jag tar över hela läppen. Nu har jag bunkrat tre stycken (då blev det gratis frakt från England) så det lär räcka ett tag.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Det är alltid svårt att visa en nyans, det blir liksom aldrig rätt ljus. Men det här är det närmsta som jag kan komma. Paul tycker att det är fult att jag målar utanför, han säger alltid ”Men Isabella du har ju fina stora läppar av dig själv, du behöver inte måla dom större”. Men jag tycker att det är fint att ha en markerad kant. Det här är inget samarbete utan jag visar bara en produkt som jag älskar.

Nu rinner min tid iväg, men vi hörs senare ikväll!

25

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00