ANNONS
Integritet på Tailsweep

Få varandra att växa

/

Det blev missförstånd med TUI igår gällande datum, men koden kommer tillbaka. Återkommer 🙂 

Igår så var vi i Torekov för att äta lunch, det var jag och tre vänner till som vi har umgåtts med under tiden som vi har varit i Båstad. Det blev lunch på G. Swensons som alltid är bra tycker jag. Torekov är SÅ gulligt. Det finns en brygga där många som bor i Torekov går ner i sina slitna morgonrockar (dom får inte vara nya) och ställer sig i en lång kö för att ta ett tidigt morgondopp vid bryggan. Man går en person i taget, ställer sina tofflor noga vid bryggkanten och går ner snabbt, när man är klar går man upp och låter nästa person bada. Jag tycker att det är fint att många städer/ställen har sina egna traditioner.

Paul .. Och som vanligt tomt runt om oss..

Vi klättrade upp på stenarna för att ta en fin bild.

Exakt för två år sedan. Samma ställe, sämre (mobil)kamera.. He he. Paul har alltid fotograferat men innan han träffade mig så tog han en paus på några år för att han tappade inspirationen (istället gick han över till glasskulpturer och möbler). Men när vi blev tillsammans så blev jag frustrerad över att se hans talang hängdes på väggarna, men ändå så ville han inte fotografera mer? Jag lånade ut min nya Canon och vips så var han igång och fotograferade nya fantastiska bubbelbilder. Förra året fick han Canons nya modell och objektiv i födelsedagspresent och julklapp så nu är han kittad igen och har en helt annat glädje till fotograferande. Det är jag glad över.

Det är väl det som är det fina i en relation, att pusha varandra i rätt riktning så att man växer och mår bra?

Lilla hamnen

Gulliga små gränder

Copyright 2022. All rights reserved.

”Affär”. När vi var klara i Torekov åkte vi tillbaka till Båstad och satte oss och jobbade ett tag. Men vid åtta gick vi ner till hotellrestaurangen för middag. Till snacks innan maten så tog vi in bjärechips med löjromsdipp. Chips är alltid godast innan maten.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag har nästan blivit besatt av bjärepotatis och väljer rätter efter att potatisen är en del av rätten. Finns det någon godare? Kan man hitta potatisen i Stockholm?

Copyright 2022. All rights reserved.

På kvällen tog vi en promenad runt i Båstad och vi såg inte en enda människa igen. Jag säger ju att det händer oss hela tiden!

Som vanligt när vi reser runt så säger vi alltid ”Nämen här borde vi ha lantställe”.  Det finns ju så många fina platser överallt.

Hur ska man hinna med?!

Paul Sundvik

Söndagens sista bild från hotellrummet, strax innan midnatt. Nu ska vi börja bila hemåt. Jag är lite stressad över att barnen går på skolavslutning på onsdag. Egentligen har jag inget att stressa upp mig över men jag vill göra fint hemma, köpa skolavslutningspresenter, gott fika när vi kommer hem hit. Sally börjar även på sitt fotbollsläger i veckan så det är planering inför det etc. Inget att stressa upp sig för men det är lätt hänt när man inte är på hemmaplan. Men allt blir bra.

Vi hörs senare! Kram.

22

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00