ANNONS
Integritet på Tailsweep

The Lodge och TikTok

/

Igår testade vi spat som har en fantastisk utsikt… 167 meter över marken ligger The Lodge på. Jag frågade var Skånes högsta topp var och det var runt 180 meter. Så väldigt nära! Utsikten är otrolig.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag och Paul har alltid sån tur, ofta när vi kommer till platser så är vi alltid själva. I alla fall för ett tag. Ni som har följt oss måste ha sett det, det ser alltid folktomt ut var vi än är. Det är jätteskumt. Igår hade vi en timma själva innan poolen plötsligt fylldes av några par. Det är likadant när vi handlar i mataffärer, det är alltid tomt i kassan när vi kommer men efter oss blir det alltid en lång kö ett tag senare. Bara för att jag skriver det här så jinxar jag det väl…

Copyright 2022. All rights reserved.

Spat heter Honulele och har inspirerats av Hawaii.

Paul Sundvik

Det är en väldigt roligt mix tycker jag, Skåne och Hawaii. Honulele spa har en spa-ritual där man går igenom olika stationer, den tar ca två timmar. Där märker man verkligen influenserna av Hawaii, tex så finns det en grotta med varmt vatten. Vi trodde inte att spat var så stort men det är på över 1000 kvm yta. Det är verkligen stort i förhållandevis till att hotellet har 22 rum.

Copyright 2022. All rights reserved.

Dags för en sen lunch, pokebowl med sashimilax.

Paul Sundvik

Jag brukar inte ha smink i spa:t men vi spelade in en kampanj för About You innan. Sminket rök innan ritualen. Trots alla spa-stationer så gillar jag ändå ångbastun mest. Det är så härligt att sitta i en sådan. Det känns som att huden skriker ”JA tack!”. Innan ångbastun hade vi smörjt in oss i honung på hela kroppen. När jag var yngre avskydde jag bastu men i vuxen ålder så har jag lärt mig att älska det. Min mormor är ju finsk så jag har ju bastu i generna..

Copyright 2022. All rights reserved.

Alkoholfritt bubbel, frukost och choklad efteråt. Det blev inte så mycket mys för vi bestämde oss för att dra igång vår TikTok där vi satt där. Vi har funderat på det ett tag. Eller snarare lyssnat på Sallys råd. Jag frågade henne för ett tag sedan vad jag skulle publicera på TikTok egentligen för jag känner mig så lost. Och Sally, 7 år svarade så klokt ”Men lägg ut sådant som du tycker är kul att titta på”. Sant. Så med det sagt så startade Paul och jag ett gemensamt konto som heter Travelwithisabellapaul. Att resa är ju vårt stora intresse i livet så planen är att filma allt vi är med om och göra tips utav det, som en reseguide för olika destinationer. Vi är riktiga nybörjare på klippning, redigering etc men det känns kul att få vara igång!

Copyright 2022. All rights reserved.

Dags att äta middag. Jag kan inte bestämma mig om mina ögonbryn ska vara såhär ljusa eller om jag ska måla dom mer.. Ser det inte lite ”tomt” ut i ansiktet?

Copyright 2022. All rights reserved.

Kvällens meny, många rätter. Det flesta av alla goda råvaror kom från hotellets egna trädgård eller någonstans i närområdet. Kvällens mest otippade var glass gjort på hö. Men det var gott! Det blev en sen kväll och vi somnade kl två. Det blir ju så när det är så ljust under sommaren, dagarna känns längre och allt förskjuts. Det blir frukost vid 10-11, lunch vid 14-15 och middag 20-21 (samt mellanmål). I vanliga fall är jag en riktig skalman som äter frukost 07.00, mellanmål 10, lunch 12, mellanmål 15 och middag 18 och kvällssmörgås vid 20. När man har tampats med matproblematik och främst hetsätning så är det en bra riktlinje att äta efter.

Nu har jag precis pratat med Sally som är hos Odd, det har skolavslutning på onsdag (de går i en privatskola så datumen är annorlunda). Sally gick noga igenom alternativen av kläder i garderoben och berättade att hon är pirrig. Det är jag med, tänk att hon snart är klar med förskoleklass och Gillis årskurs två. Jag kommer att gråta på skolgården, mina stora barn.

Dags för nästa stopp. Vi hörs senare!

32

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00