BETALT ANNONSSAMARBETE MED Finnair

Direktflyg med Finnair!

Som ni vet så har jag rest massor i mitt liv, jag har alltid en resväska tom i garderoben som är redo att bli fylld. Att upptäcka nya platser, träffa nya människor och få nya minnen är bland de bästa jag vet. Många tycker att det är jobbigt att komma till flygplatser, men jag är tvärt om. Det är alltid så mycket pirr och förväntningar i luften. Några förbereder sig för ett viktigt möte på en annan ort, vissa par firar en särskild dag eller så är det barnfamiljen som äntligen kommer iväg.

Under åren har jag rest med många olika flygbolag runt om i hela världen, därför blev jag så nyfiken på att få testa Finnairs nya direktflight mellan Stockholm och NYC. Jag har rest med Finnair tidigare och det som alltid slår mig är hur fräscha planen är. Med planet som vi skulle åka med förra veckan, var det helt nya kabiner vilket var kul att få testa. Deras kabiner är mer anpassade för hur man reser idag, det fanns betydligt mer fack och plats för dator och allt som man har med sig. I mitten av sidobordet fanns det en yta där man kunde lägga mobilen och så laddade den av sig själv. Och självklart fanns det wifi ombord (som faktiskt fungerade!).

Paul Sundvik

Det var hög standard på maten, fräscha råvaror och större portioner vilket uppskattas. Deras efterrätter var dock höjdpunkten, på vägen dit var det vit chokladmousse med krossade chokladkakor och hallon. Och på hemvägen var det en chokladtårta. Till mitt té fick jag också en Fazer-chokladbit. Kanske det bästa jag vet med Finland. Det fanns också en necessär från Marimekko med tandborste, sovmask, öronproppar. ansiktskräm och läppbalsam. Vid sätet fanns två (!) kuddar, ett mysigt täcke och ett tjockare lakan att ligga på (vi åkte business).

Copyright 2022. All rights reserved.

Paul Sundvik

Copyright 2022. All rights reserved.

Att resan med Finnair var en härlig upplevelse och jag ser fram emot att åka med dom igen. Vill man inte åka business så finns det också Premium Economy som också är väldigt bra, tips vid långflyg!

Här hittar ni till sidan :- )