ANNONS
Integritet på Tailsweep

Äntligen NYC!

/

Jag är HÄÄR! Äntligen NYC! Flygresan gick så smidigt! Jag åt, läste och så sov jag halva resan. Jag har börjat med Herman Lindqvists Historien om Sverige, verkligen spännande.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Vit chokladmousse med jordgubbar och krossad chokladkaka.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Min älskade Paul. Han fick en plats framför mig och jag är så needy som flickvän så jag saknade honom under den korta tiden. Paul måste ha känt samma för han kom förbi hela tiden… :- )

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi tog taxi till Financial District där vårt hotell The Beekman ligger. Hotellen är superdyra här just nu, dom jag brukar bo på ligger runt 10 000-12 000 per natten så vi bokade ett femstjärnigt som var ”lite billigare” men fortfarande dyrt.. Dollarn är så hög! FiDi ligger långt ner på Manhattan, under SoHo, Tribeca etc så det är väl därför priset är bättre. Men det går fort att promenera uppåt så det är ingen fara. Jag tycker att shoppingen i SoHo är bäst och dit är det ca 20 minuter att gå. Men ska man upp till Bergdorf Goodman (favorit-lyxshoppingcentret), eller Central Park är det två timmar att gå. Avstånden är enorma på Manhattan. Men taxi är rätt billigt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Inne på hotellet, det är väldigt pampigt och klassiskt vackert. De flesta populära hotellen på Manhattan är designhotell. Men dom är också kända för sina minimala rum där du knappt kommer runt sängen. Därför gillar jag dom klassiska, äldre mer.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi tog en promenad till ett gammalt favoritställe, Locanda Verde. Klockan var 22.00 i NYC-tid men 04 på morgonen i Sverige. Paul höll på att somna men jag hade ju varit smart och sovit på planet.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

När vi strosade längs gatorna hem till hotellet så kände jag mig glad och tacksam över att få vara här igen. NYC blev inte mitt andra hem men det kan i alla fall få vara min favoritstad.

Kram.

23
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00