Pizzafredag!

Igår gjorde jag, Sally och Paul pizza till middag. Gillis var iväg på ett kalas, där barnen körde lazerdome. Vi har testat olika pizzabottnar under den senaste tiden men vi har landat i att vanliga tortillas-bröd är bäst och framför allt enklast.  Santa Maria har ju just pizza-tortillas bröd så vi använde dom igår. Det var jag och Sally som stod för middagen. Eller Sally gjorde faktiskt det mesta av jobbet (jag övervakar henne alltid med kniven). Det blev tonfisk-pizza och vanlig med kalkon och tryffelsalami på.

Copyright 2022. All rights reserved.

När Gillis kom hem dukade vi upp för fredagsmys, marabou till Gillis, mörk choklad med havssalt till mig, popcorn till Sally och ostbågar till Paul. Det blir inget tjafs om skålarna direkt. Vi valde filmen Godzilla vs Kingkong men vi hann titta i en timma och en kvart innan HELA familjen hade somnat. Klockan var strax efter 22.00 när jag vaknade till och fick stänga av tv:n och väcka alla. Det är så lustigt att man är vaken längre på veckodagarna än fredagskvällarna.

Men det är väl så, kroppen slappnar av.

Nu har vi en social helg framför oss. Eller på dagen har vi läxor och så ska vi äta lunch ute på stan, Gillis behöver ett par nya byxor. Till Sally kan jag oftast beställa online, men Gillis vill testa först. Ikväll ska vi bort på middag och imorgon på dagen (efter morgonens fotbollsmatch) väntar en sommarfest hos några andra vänner på Lidingö (alla tar med sin barn). Det blir roligt.

Hoppas ni får en fin lördag!