ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vi är i Rom!

/

… Vi bilade till Rom igår! Jag har velat åka hit SÅ länge. Det tar bara tre timmar från Amalfi och vi bokade om våra hembiljetter från Roms flygplats istället. Det var ganska svårt att hitta hotell i sista stund, jag brukar alltid kika hos Telegraph (sök bara på tex Rome Hotel Telegraph på google) men deras tips var fullbokade. Då hade vi kvar superlyxiga hotell från 7000 kronor och uppåt eller rätt hemska trestjärniga. Trestjärniga kan vara hur bra som helst för det handlar ju mest om faciliteterna på hotellet men dom jag hittade i Rom var inte så kul.

Men 20 minuter innan vi rullade in i Rom så hade jag bokat The Hoxton, det är ett boutiqe-hotell, har fyra stjärnor och möjlighet till parkering bredvid (ovanligt). Det tar en halvtimma att promenera in till själva city men det tycker vi inte gör något, vi gillar att promenera och bo där det inte är fullt med folk. Dessutom går man längs parken Villa Borghese så det är väldigt vackert.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vårt fina rum! Vi slängde in väskorna, bytte om och gick ut.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag hade siktet tydligt inställt. Jag skulle till två av dom tre mest kända turistmålen.

Copyright 2022. All rights reserved.

Trevlig reklam.. Tycker ni inte? Paul som kan en del italienska (han pratar flytande franska, en del spanska och en del italienska) sa att det betyder ”De lägsta priserna i Rom” …  Paul tyckte att jag skulle spara numret om han trillar av pinn när han blir gammal här i Italien. hehe …

Paul Sundvik

Det här var det stora målet! Att få se spanska trappan. Det var en del turister men inte så farligt tycker jag. Det var så kul att få se!

Paul Sundvik

Nästa stopp blev Fontana Di Trevi. Det var där filmen La Dolce Vita med Anita Ekberg spelades in på 60-talet. Jag älskar gamla filmer med vackra kvinnliga ikoner så jag var peppad på att få se fontänen.

Denna klänning hade jag velat sy upp

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi kom inte ut på stan förens vid sex på kvällen så vi hann inte göra så mycket mer än att se trappan och fontänen och efter det så åt vi middag på ett trevlig ställe som hette Il Falchetto.

Nu har vi sovit gott och ätit en härlig frukost (spirulina bowl och avokado toast).

Paul är alltid sur när han vaknar så jag satte igång en lek och det var att jag skulle sjunga på en låt i trist monotont läge och så skulle han gissa vilken det var. Först blev han irriterad men när jag kom till låten Universe med Anders Bagge så blev han lite gladare. Bagge piggar alltid upp!

Vi hörs senare! Kram.

34

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00