ANNONS

Praiano & Ravello

/

Vi lämnade Sorrento igår efter utcheckning. Sorrento är verkligen en stad som jag rekommenderar att åka till, gulligt torg och väldigt vacker, och som jag nämnde tidigare en bra bas i Amalfikusten.

Processed with VSCO with a4 preset

Paul Sundvik

Utsikt från vårt hotell Parco dei Principe. Hotellet låg som sagt väldigt vackert men kanske var lite för design:igt och slitet för min smak. Men om man vill ha ett bra läge till både stad och privat beach/pir så är det jättebra.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Gio Ponti som har designat hotellet.

Nästa stopp var Praiano, egentligen kommer Positano innan men vi skippade det, det är alltid SÅ mycket folk där. Och båda av oss har varit där innan. Likaså med Capri, så vacker men också för mycket folk. Praiano är väldigt vackert och vi åkte ner till en restaurang vi hade fått rekommenderat av vår vän Björn.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Hej lilla italienska bukt! Denna plats rekommenderar jag verkligen.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Insprängt i berget låg denna restaurang Da Armandino. Lokal italiensk mat, jag åt en Melanzane alla parmigiana till förrätt och en lokal fisk till varmrätt. Maten får högsta betyg.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Snart två år av äventyr tillsammans med dig. Jag fick en fråga hur Paul och jag håller vår kärlek vid liv, sedan var det en annan person som svarade ”Ja, men de har bara varit tillsammans i två år och reser jämt så det är väl inte så svårt”. Mycket ligger nog i hennes svar. Två år är inte jättelänge och jag är fortfarande lika nykär. Vi har bilat här rätt mycket och vi har inte ens kopplat in musiken eller radion för vi har bara pratat. Vi har jämt så mycket vi vill prata om. Vi hinner liksom inte klart. Vi kom på igår att vi aldrig har varit berusade med varandra. Paul dricker aldrig och jag tar ett glas rött ibland.

Men sedan blir det också kul i en relation när man hittar på saker, där är ju varje människa olika men både Paul och jag har samma tempo och energi. Det gör ju att vi trivs ihop. Allt är som sagt ett äventyr.

Processed with VSCO with a4 preset

Paul Sundvik

Vi tog en promenad runt i bukten… Många trappor :- )

Processed with VSCO with a4 preset

Paul Sundvik

På vägen upp till bilen, häftig miljö. Jag kände mig fin i klänningen imorse men där ser den ut som ett nattlinne?

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Vid fem kom vi fram till Ravello som är en bergsby ovanför Amalfikusten. Jag trivs alltid i bergsbyar, jag vet inte varför. Det är därför som jag gillar Idre och norra Sverige mer på sommaren än tex Båstad (även om det är fint det med såklart). Likaså när vi var i Kroatien, bergsområdet nära Slovenien var härligare än kusten.

Hur som helst vi bor på ett hotel som heter Piedimonte. Hotellet har världens utsikt:

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Från vårt rum. Visst är det fint? Naturen gör mig lycklig.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Vårt gulliga hotell från insidan. Sedan var de dags för middag, vi promenerade upp till den ligga staden i Ravello, otroligt pittoresk. Paul, min shopaholic till pojkvän köpte fyra par solglasögon från en entreprenör som hade sitt egna märke. Paul älskar ju solglasögon.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag glömde att fota byn tyvärr men jag fick en bild från restaurangen. Restaurangen heter Trattoria de Cumpa Cosimo. Det var en mamma och en son som driver restaurangen, rekommenderas starkt. Jag kan nog äta gnocchi i tomatsås med parmesan alla dagar i veckan.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

God morgon från oss! Nu bär det av till ett ställe som jag har längtat efter att besöka i flera år, det ligger lite längre bort …. Vi hörs sen!

Kram.

19

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00