ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sorrento

/

Vi är i Sorrento! Vi bokar bara en natt när vi åker iväg …. Skojar bara! Såg i kommentarsfältet att jag skrivit om det tusen gånger och jag ber om ursäkt. Vissa grejer glömmer jag att jag nämner ofta eller för lite. Om det är något ni vill läsa mer om så skriv gärna det. Det är lätt att bli bloggblind. Hur som helst, vi landade i Neapel igår och hyrde en liten Audi A3 innan vi bilade till Sorrento, det tar bara en timma. Sorrento är en bra bas att vara på om man ska till Amalfi, alla små städer ligger nära och ska man till Capri så går båten härifrån.

Vi bokade hotellet Parco Dei Principi. Det stod att det var ett femstjärnigt hotel men det är det inte .. Men det är okej och det är arkitekten/formgivaren Gio Ponti som har inrett det. Det första vi gjorde när vi kom hit halv sex på kvällen var att springa ner till hotellets beach. Om rummet är sisådär så är stranden/bryggan otrolig. Man åker ner i en hiss genom berget och så kommer man till havet. Det är värt att bo på hotellet av den anledningen.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Hotellet är där uppe och så går det en hiss genom berget.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Ute på piren

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Alla solstolar var ihopfällda för det skulle stänga men vi hann ta ett dopp. Alla vyer är så otroligt vackra.

Processed with VSCO with a4 preset

Paul Sundvik

Paul tog några bilder på mig, min baddräkt är ifrån Marie Jo. Och solglasögonen från Prada.

Processed with VSCO with a4 preset

Paul Sundvik

Jag är så lycklig över att vara här!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

På kvällen bytte vi om och åkte till Hotellet Excelsior Vittoria, vi skulle egentligen bo där men det var fullt (dom har någon yacht-vecka nu). Pauls vän Luca är 6:e generationen som driver hotellet.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Terassen på hans hotell är otrolig.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi tog bara en drink där innan det var dags för middag kl 22.00. Hjälp!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Självklart blev det pasta!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Med Luca och hans vackra flickvän Federica. Luca, som är sjätte generationen av Excelsior Vittoria bor på hotellet och har gjort det hela sitt liv. Sedan han föddes. Han berättade hur han växte upp med personalen och lekte runt själv på dagarna. Om ni har läst Eloise så känner man igen sig, den handlar om en flicka som bor högst upp på hotellet The Plaza i New York. Så bra barnbok!

Restaurangen är på själva huvudgatan i Sorrento och den ser inte mycket ut för världen när man går förbi men inne så är det en enorm trädgård som man sitter och äter i. Flera hundra människor får plats.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

En del av trädgården.

Vi klev upp åtta för att äta frukost med utsikt över havet och sätta oss och jobba. Nu är klockan snart 12 och vi börjar bli klara med administrativa saker så nu ska vi ut och plåta en kampanj. Ikväll ska vi till Pompei och få en guidad tur. Det ska bli väldigt spännande.

Vi hörs om ett tag! Kram.

28
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00