ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bokade jobbresor

/

På torsdag åker Paul och jag till Italien. Det är helt klart ett av våra favoritländer. Denna gång så landar vi i Neapel och ska bila runt i Amalfikusten. Men det jag är mest peppad inför är att besöka Pompei. Det var en stad som blev förstörd av ett vulkanutbrott år 79 e.kr. Utöver Pompei så blir det Sorrento, Ravello, Positano och några andra ställen. Paul och jag bokar bara en hyrbil och en hotellnatt när vi kommer ner, resten freestylar vi. Jag har två jobb jag ska spela in när vi är i Italien, på en kampanj där också Paul med. Kul!

Här är vi i Venedig, en stad jag verkligen rekommenderar att besöka. Men se den från vattnet, det är så mycket häftigare. Vi hyrde en båt med chaufför och åkte runt mellan olika restauranger.

Jag har också fått ett jobb jag ska göra i NYC om två veckor. Det är med blandade känslor som jag åker dit. En enorm längtan eftersom det är en av de bästa platserna på jorden enligt mig. Jag behöver USA-doser i livet.

Men också lite ångestladdat eftersom jag bara fick stanna i min lägenhet där borta i några få dagar och tvingas åka hem. Sedan kom jag aldrig mer tillbaka. Min chans till NYC-karriär försvann liksom drastiskt. Men, nu ska jag skapa nya bra NYC-minnen med Paul. Det är också en rolig kund att få jobba med.

Maj blir en verkligen en väldigt rolig månad. Vi hörs senare!

Kram Isabella

34

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00