ANNONS
Integritet på Tailsweep

Gillis sparade pengar

/

Imorse var jag och tog mitt tredje blodprov för att undersöka kring varför mitt levervärde är högt. Jag slussades vidare till en annan läkare för att undersöka närmare på det. Varför jag ens har upptäckt det är för att jag vill äta en stark aknemedicin men det får jag inte i nuläget. Jag hoppas att läkaren kan lista ut varför det är så. Jag har googlat lite på symptom och jag känner inte igen mig i något.

Det är ju i alla fall bra.

Jag har läst era kommentarer om läxor och det är lite delade meningar om det. Vissa är mot läxor över huvudtaget och vissa tycker att det är bra att man får in det tidigt i skolan för att ”lära sig”. Jag har funderat och bollat med Paul om det här (han har gått i nio olika skolor i sitt liv för hans föräldrar flyttade runt om i världen varje år på grund av jobb). Jag har landat i att jag tycker att det är bra med läxor men att jag som mamma måste lägga upp det bättre i veckan. Gillis får läxorna torsdag till tisdag så vi har dagar som inte är helg.

Under veckorna är det ca 120-140 matteberäkningar på datorn, läsning av ett kapitel i en bok, några engelska glosor, skriva texter (lära sig grammatik) och nyhetsrapportering. Vi får helt enkelt sätta oss en timma varje dag då kommer det att fungera bättre. Paul sa att jag ska vara glad över att det är intensivt, att det kommer gynna honom i framtiden och så är det väl.

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär har jag sett ut idag. Mitt favoritplagg – Den vita skjortan och så en skinnkjol (fejk). Jag har haft en lunch kring onoterade investeringar, träffat en jurist, följt med Gillis till frisören. Det behövdes. Hans ena öga var liksom dolt under luggen. När vi kom hem fortsatte vi med Gillis läxor och så spelade jag in ett samarbete med Hello Fresh och lagade mat och det tog sin lilla tid. Vi var inte klara förens halv nio och jag hade lovat Gillis att vi skulle testa hans nya el-sparkcykel ikväll så vi gick ut en halvtimma runt kvarteret.

Copyright 2022. All rights reserved.

Gillis har sparat och sparat till en el-sparkcykel och nu hade han möjlighet att köpa en själv. 2000 kronor blev till noll på kontot men han var så lycklig över köpet. Många i hans klass har sådana här så jag förstår att han också ville ha en. Det är en barnvariant som inte går lika fort som en ”vanlig”. Gillis är lugn, försiktig och följer regler så jag är inte speciellt orolig för honom. Däremot får han inte åka om jag inte är med.

Det var min dag. Hoppas att er vecka började bra.

Kram!

42

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00