ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kvinnomanualen

/

Igår var en väldigt social dag från morgon till kväll. Det är så tydligt för mig, när jag mår bra är det tajt i kalendern med alla som jag vill träffa och när jag mår dåligt så går jag inte ut. Det har alltid varit rätt svart och vitt för mig. Men nu är jag i en glad period så jag njuter av den.

Copyright 2022. All rights reserved.

Igår började jag torsdagen hos min frisör Emelie. Jag har så ljust hår av mig själv så vi behöver inte bleka botten utan bara färga den till en roligare nyans än min egna. Vi klippte topparna och fräschade upp.

Copyright 2022. All rights reserved.

Nyansen ser väldigt lyxig ut tycker jag.

Copyright 2022. All rights reserved.

Efter det sprang jag in till Birger Jarls under igen för att lösa mitt öppen rygg-problem (jag har nog aldrig någonsin burit en sådan klänning). Jag köpte först en Wonder bra BH som Lars Wallin skulle sy fast i klänningen men klippa bort sidorna. Men det blev inte så bra så jag gick tillbaka till Theodora och då hade hon precis fått in ett nytt märke med brösttejp (bye bra heter märket). Min byst ändras mycket beroende på vad jag väger och så vilken bh jag har. Men oftast är jag en 75E. Dock är mina bröst tunga och gravitationen gör det inte bättre så det krävdes rejält med tejp…  På bilden ser ni ett lager men jag fick med mig flera olika så ikväll ska det tejpas á la Kardashians. Jag kan visa visa imorgon hur jag gjorde.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag åt lunch med en gammal killkompis på Strandvägen 1 och efter det åkte jag hem för att byta om. Vid dörren stod ett bud från Nathalie Schuterman som hade lanserat en väldigt fin svart jacka.

Copyright 2022. All rights reserved.

Fin!

Copyright 2022. All rights reserved.

Tillbaka till Stureplan. Jag mötte upp Marisol och Anna för ett glas på Sturehof. Anna har precis släppt sin bok Kvinnomanualen som har fått väldigt fina recensioner. Jag längtar efter att läsa den i helgen.

Copyright 2022. All rights reserved.

På kvällen åt Paul och jag middag med två vänner på Bistro Marie. Det är en ganska ny restaurang i Gamla Stan. Kan starkt rekommenderas. Vi kom hem vid midnatt, vi kikade på ett avsnitt av Downton Abbey och somnade. Nu på morgonen vaknade jag av huvudvärk, jag är inte van att dricka två glas vin på en kväll. Men det var trevligt så det fick vara värt det.

Om några timmar börjar preppen inför Elle-galan ikväll! Så kul! Galan livesänds på sjuan och TV4 play om ni vill kika.

Kram!

19

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00