En liten glimt…

Idag har varit en fix-dag, kikat på smycken inför Elle-galan, kilat förbi Lars Wallin för att göra de sista ändringar på min klänning och en massa andra saker. På kvällen så mötte Paul och jag upp en vän och åt middag på Pir16, en restaurang på Lidingö. Jag skulle egentligen intervjuats för Medierna på P1 och prata om min relation till bloggbevakning men jag tackade nej i sista sekund. Jag är ärligt talat rädd för den där människan. Och att medverka i en sådan intervju skulle bara göra henne ännu mer aggressiv mot mig och jag orkar inte det. Bättre att bara låta henne vara.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jacka från MQ Marqet och jeans från Twist & Tango. Jag har inte visat min outfit som jag ska ha på Elle-galan för någon, framför allt inte på instagram. Men här kommer en glimt bara för er:

Copyright 2022. All rights reserved.

Korsen i ryggen är inte klänningen, utan själva provdockan. Jag är verkligen nöjd och det ska bli roligt att få bära skapelsen. Nu ska jag gå och lägga mig. Jag har sovit sex timmar i rad i två nätter vilket är alldeles för lite för mig, jag behöver helst åtta timmar. Resultatet av det är att jag känner mig nedstämd, så jag flyttade fram mitt första åtagande från nio till tio istället så nu blir det lite mer sömn.

Vi hörs imorgon!