Dåligt levervärde

Ni vet att jag skulle börja äta Isotretinoin för huden? Jag tog blodprov förra veckan och idag ringde läkaren mig och sa att dom inte kan skriva ut medicinen eftersom mina levervärden är för höga. Sist jag tog ett blodprov var för två år sedan när dom satte in Lamotrigin på mig (bipolärmedicin) och då såg allt bra ut. Jag och Paul lever hälsosamt (vi har aldrig någonsin varit berusade ihop), jag kanske dricker 2-3 glas vin i månaden max, tar inte speciellt mycket värktabletter eller några starka hälsokost. Jag har en normal BMI så jag förstår inte riktigt varför. Dom bad mig ta nya prov imorgon. Och skulle det fortfarande se dåligt ut bollar hon över mig till en läkare.

Håller tummarna att det blev något fel med provet.

Min dag har varit jättelugn. Jag lämnade barnen på skolan, kom hem och svarade på några mail, jag var och tränade och sedan träffade jag min vän Veronica på en sen lunch. Veronica jobbar med underkläder och badplagg och det är så roligt att komma dit och se alla nyheter. Jag handlade och hämtade barnen halv fyra. Sally stack till våra grannar direkt och Gillis spelar spel med sina vänner. Jag har precis lagat mat men jag väntar in Paul så jag bloggar under tiden.

Copyright 2022. All rights reserved.

Visst är den fin?

Ikväll väntar skönhetsfix här hemma. Fransarna ska bytas ut och sedan blir det manikyr och pedikyr. Imorgon kväll är det spray tan på schemat. Det är ju Elle-galan på fredag så jag vill inte vara likblek. Min klänning är i silverfärg så jag håller på att klura ut vilken nagelfärg som jag ska ha. Jag bär ju rött nio av tio gånger men kanske ska man våga slå till med något annat… Vad passar till, nude? Franskt? Grått?

… Jag blev lite nojig kring det där med levervärdet så jag har inte kunnat släppa det idag. Dödsångesten kom direkt hur fånigt det än låter. Mina värden är alltid perfekta (eller okej, ibland har jag lågt järnvärde som många kvinnor) så jag är inte van med att något är fel. Paul sa att jag skulle ta det lugnt och att det säkert är Lamotriginen som spökar i alla fall. Han har nog rätt.

Nu väntar en tidig middag, kram!