ANNONS

Oväntat möte

/

Igår blev en härlig och otippad eftermiddag, jag hämtade barnen vid halv fyra och då åkte vi till Lidingö Centrum för att äta en glass i solen innan vi skulle fredagshandla. När vi hade ätit klart och skulle resa på oss så satte sig en mamma och med två tjejer i Sallys ålder bredvid oss. Tjejerna började prata med varandra (Sally pratar med alla jämt) och jag började prata med mamman. Vi klickade direkt och det slutade med att vi hängde i 2,5 timma (!) i en park bredvid med barnen. Samtalsämnena tog aldrig slut och barnen ville inte skiljas åt. Tillslut ringde Paul och undrade var vi var, jag hade ju helt glömt att handla så det fick bli pizza istället. Hur ofta händer det att man träffar en annan mamma i sitt centrum och så får man en eventuellt ny kompis? På söndag ska vi ta en kaffe. Så himla kul!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Glass-sugna barn. Jag kunde inte äta en glass för jag behöver en spegel för att pilla ut tandställningen och så behövde jag en spegel för att få på skenorna igen (helst vill jag också att ingen ser för jag har inte fått in själv snitsen än = Mycket dregel). Så jag fick vara utan. Men snart blir jag nog snabbare på att ta ut och in.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Pizza night! Vi gjorde popcorn efteråt och satte på nya Batman på HBO Max. Vi var så peppade på filmen men vi bytte efter en timma. Den var katastrof. Paul och jag är så olika när det gäller att se film. Om vi sätter på en film som verkar dålig så vill jag byta direkt, varför slösa tid. Men Paul tycker att har man valt en film så ska man ändå se klart, trots att den är dålig. På vems sida står ni?

Nu ska vi åka hem till min mamma på fika. Det blev ju ingenting under påsken eftersom Paul blev dålig. Vi ska också fira att Sally har fyllt år. Ikväll väntar en middag när hemma med vänner!

Hoppas att ni får en fin dag. Kram.

29
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00