ANNONS

Firande av Sally

/

Det blev ett lyckat firande för Sally idag. Jag hämtade barnen redan klockan två och sedan väntade tårta och sång.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

I Sallys paket låg det pyssel och plagg. Limpistolen var dagens höjdpunkt och när firandet var klart så satte barnen genast igång och limmade ihop pappertallrikar med överblivna lock och sugrör som dom målade i olika färger.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Hurra! På lördag ska vi fira Sally hos min mamma och på söndag har jag bokat Leos lekland. 18 kompisar (tjejerna i klassen, plus grannar och tidigare dagisvänner) har osat ja. Så roligt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

På kvällen så tog vi en promenad (i matchande jackor) till en restaurang här på Lidingö och åt pizza. Väldigt lyckad dag, Sally var supernöjd. Imorgon ska jag få tandställning! Äntligen. Jag berättar mer om det när jag kommer därifrån.

Stor kram!

13

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00