ANNONS
Integritet på Tailsweep

En heldag hemma….

/

Jag har sympatihängt med Paul i soffan hela dagen för att han inte ska vara själv. Jag har kommit och gått med tékoppar och stekt pannkakor. Jag älskar Paul mest i hela världen men sjuka män…  Varför blir det ett sånt gnäll? Vi kvinnor gnäller inte när vi är sjuka. Vi vill bara ha sällskap, någon som klappar på oss och kanske kommer med té. Min smoothie imorse hade ingen smak (no kidding om man är sjuk) och pannkakorna hade för lite salt. Mina empiriska studier säger att det gäller de flesta män. För att jag inte skulle bli sur så tog jag en promenad själv vid två och ringde en vän. När jag kom tillbaka gjorde jag smörgåsar och klappade på Paul.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi såg på Downton Abbey fram till två idag. Serien är verkligen bra. Paul kan tycka att det händer för lite men jag älskar alla dialoger och intriger.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vid fem ville Paul ta en kort promenad för att få lite luft så vi gick till utegymmet där jag tränade i tjugo minuter. Så härligt väder! När jag var klar ringde Sally och frågade om hon fick ta hål i öronen på sin sjuårs-dag på tisdag. Odd hade jag sa. Jag fick vara the bad guy och säga nej. Jag tycker att man är för liten för att ha hål i öronen när man är sju år. Hon får vänta tills hon är 9-10 år. Det ser bara konstigt ut på små barn.

Jaja. Jag är lite rastlös. Det enda jag har gjort denna helg är en påsklunch och två promenader. Jag gillar att ha ett högre tempo. Annars känns dagarna bortkastade. Men jag får väl tänka att jag nästan hann läsa ut en bok i alla fall (en ny bok om Anna Lindh), alltid något. Veckan som väntar är också rätt lugn. Sally fyller år på tisdagen den 19:e men vi byter på onsdagar så vi firar henne den 20:e istället. Jag har bestämt ballongbud så när jag hämtar barnen på onsdagen så ska hemmet vara dekorerat och klart för att fira med tårta och presenter. Superkul!

Nu kallar Paul på min hjälp… Vi hörs imorgon :- )

72

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00