ANNONS
Integritet på Tailsweep

Till salu…

/

Idag är det långfredag så det har inte varit så mycket på schemat. Paul och jag kikade på Elitstyrkans hemligheter fram till 13.00 (händer inte så ofta direkt). Vid halv tre hade Paul tid för besiktning av hans camping van, en Grand California. Jag vet inte hur mycket ni minns men när Paul och jag började dejta berättade han att han precis hade beställt en camping van. Tanken bakom var att han var singel och då tänkte han passa på att åka runt i Sverige och ”vara för sig själv”. Det är så märkligt för Paul är den mest sociala person jag känner. Han ute i en skog vid en sjö ensam rimmar inte med honom direkt. Men nya som vi var för varandra så vågade jag inte säga till honom att det var en dålig idé och framför allt att jag aldrig skulle vilja campa runt i den – Så jag sa inget.

En miljon senare står den på hans uppfart och vi bilar ner till Torekov med den. Jag säger lite försiktigt att jag hellre sover på hotell. Tillslut förstod han vinkeln. Men han har inte velat släppa taget om bilen. Men nu i alla fall har jag övertalat honom att sälja den. Vi kommer aldrig resa i den tillsammans och helt ärligt, han kommer aldrig åka iväg med den själv heller. Så det är onödiga pengar låsta.

Copyright 2022. All rights reserved.

Påväg till besiktningen! Den gick igenom direkt utan några fel. Något helt annat, ser ni att mina tänder har blivit lite snea? Nästa vecka får jag en genomskinlig tandställning, jippie!

Copyright 2022. All rights reserved.

Tut Tut… :- )

Copyright 2022. All rights reserved.

Den är HELT oanvänd. Vi har haft en varsin resväska där bak. Och bilen har gått 250 mil.

Copyright 2022. All rights reserved.

Om du vet någon som är intresserad så maila isabella@lowengripinvest.se : – )

Copyright 2022. All rights reserved.

När vi var tillbaka på Lidingö gick vi och fikade. Sedan tog vi en promenad. Nu är det fredagskväll men vi har inte direkt någon fredagsfeeling, det blir nog varma smörgåsar och serier ikväll.

Kram!

35

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00