Pyssel pyssel

Det blev radiotystnad för mig ett tag. Vi bilade ju ner från Idre igår hem till Stockholm och det fanns inte riktigt något att berätta om. Mer än ett Max-stopp på vägen ner. Gillis var så glad i bilen, han var så nöjd med sitt påsklov. Vi var framme vid nio på kvällen och då åkte vi hem till Odd och lämnade barnen där.

Paul och jag somnade inte förens vid 01 igår. Vi hade hört att det fanns en ny säsong av Elitstyrkans hemligheter så vi var tvungna att plöja ett par avsnitt. Jag tittar alltid med skräck på alla övningar gänget gör. Jag skulle inte klara av vattengrejer, höjder, trånga utrymmen, ingen sömn och för lite mat. Jag hade alltså inte passat för programmet. Paul däremot är en slags supermänniska så han hade kommit långt. Han är extremt stark, uthållig, klarar allt som har med vatten att göra och har världens pannben. Paul opererades ju för sin brutna axel tidigare och läkaren sa att han inte skulle kunna åka skidor, cykla eller simma förens efter sommaren. Men… Sedan var Paul på undersökning och allt var färdig läkt och rörligheten var i princip som vanligt. Läkaren hade aldrig varit med om det tidigare, det var därför han fick OK på att åka skidor.

Det är så typiskt Paul.

Paul fyller ju 55 i år men han ser inte ut som det eller beter sig så, han har nog några supergener som gömmer sig i kroppen.

Copyright 2022. All rights reserved.

När jag kom hem igår stod det paket utanför dörren som jag hade beställt. Sally fyller ju 7 år på tisdag. Hon älskar pyssel så jag gjorde en storbeställning, det blev en limpistol med olika färgade lim till. En pysselbok som visar hur man kan pyssla med återbruk. Penslar, målarfärg, pennor, papper, lera och gatukritor. Jag älskar att rita på asfalten när jag var liten. Om ni kommer på något mer i pysselväg så skriv gärna, det är alltid något som man inte tänker på själv. Pärlor och sånt kul har hon redan.

Copyright 2022. All rights reserved.

Sally gillar också kläder, hon är ganska svår att köpa till. Det får inte vara barnsligt, rosa och absolut inte Elsa eller liknande (den fasen är borta), inte tights eller gulliga saker. Hon är inte heller jättemycket för klänningar (bara jag som tvingar på henne ibland). Allt måste vara lite tufft och ”tonårsaktigt”. Däremot säger jag bestämt nej till jeans med hål i, det är de värsta jag vet. Det kommer hon aldrig att få bära här hemma så länge hon bor här.

Jag tycker att den croppade gula jeansjackan är superfin och även den gula baddräkten. Jag är ganska säker på att hon kommer att gilla plaggen.

Imorgon är det långfredag och det betyder inget speciellt för mig. På lördagen ska vi dock ut till min vän Stinas lantställe på påsklunch och på söndag väntar påsklunch hos min mamma. Jag har en bra relation till båda mina föräldrar nu – Samtidigt. Jag kan inte minnas när det var så sist. Mycket är tack vare Paul som peppat mig till att ha det så.

Vi hörs imorgon!