ANNONS

Härligt med stora barn

/

Idag var sista heldagen här i Idre, imorgon åker vi hem på eftermiddagen. Gillis har åkt svarta backar med Paul medan Sally vill hålla sig till röda. Utvecklingen går fort! Det har varit fint väder hela dagen och man blir verkligen lycklig när man sitter där i liften och riktar ansiktet mot ljuset och känner värmen. Jag kände mig verkligen så tacksam över livet när jag satt där. Jag tänkte på hur bra livet landade. Från allt extremt tidigare med tusen bolag, anställda, enormt hus, kock, chaufför, livvakt.. Till ett liv med Paul och barnen och vårt kommande hus i Idre. Jag har aldrig känt mig lyckligare. Livet har en fantastisk balans av familjeliv och roligt samboliv med Paul. Varje dag är ett äventyr för vi hittar på så mycket kul jämt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Bra med skidglasögon, slipper man blurra ansikten! Sally fyller ju 7 år  om en vecka och Gillis är 8,5 år. Livet med barn är verkligen så enkelt när barnen börjar bli stora. Det vore såklart kul med ett till barn .. MEN när man har så stora barn så finns det också en känsla av att slippa behöva börja om. Allt är ju perfekt nu. Oavsett så behövs inget bestämmas just idag … :- )

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Ett litet glas Vin Chaud. Vi åkte till 18.00 när liften stängde. Sedan var det bara hem och byta om till middagen på Kött & Fisk Baren. Det blev en snabb middag för vi alla var så trötta efter dagens långa åkning. Det känns i benen rejält. Imorgon blir det några åk till och efter det bilar vi hem.

Kram!

35
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00