ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vår mark!

/

Jag är SÅ tacksam över att barnen går på skidskola varje dag. Det är en investering för livet att få in grunderna. Pappa slarvade med det när jag var liten och jag fick börja åka i röda backar ”för att lära mig direkt”. Jag grät och hans skrek. Han har bett om ursäkt för det senare i livet men oj vad det har påverkat mig i livet. Jag åker försiktigt och är rädd för att ramla. Men efter att jag träffade Paul, och vi har varit iväg mycket och åkt skidor har det blivit bättre. Att åka med barnen är fantastiskt roligt, vi åkte till liftarna stängde.

Copyright 2022. All rights reserved.

Noll-gradigt och sol. Underbart. Det är ju påsklov ändå är det inte så mycket folk, himla härligt.

Copyright 2022. All rights reserved.

Barnlediga i 90 minuter

Copyright 2022. All rights reserved.

Efter skidåkningen promenerade vi till marken som vi har köpt. Den ligger nära torget i Idre fjäll. Det ska bli så kul att börja bygga. Jag och Paul kan dock ingenting så vi måste hitta människor vi litar på. Vi är i en sådan fas just nu, att hitta rätt företag. Allt löser sig! Paul är en excentriker och vill bygga stort och extremt med pool inomhus och allt. För mig spelar det inte så stor roll så han kan gå loss. Det enda jag kräver är en öppenspis framför en stor soffgrupp, gärna öppen planlösning, jättestora fönster och en master bed room med walk in closet och badrum med bastu.

Copyright 2022. All rights reserved.

Efteråt blev det en sväng till simhallen!

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi åt middag på Störröset ikväll igen, så gott. Nu ska vi sova, imorgon väntar skidskola och åkning hela dagen. Det är inte ofta jag längtar till backen men nu gör jag det.

Kram!

17

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00