Storm på toppen

Söndag! Det var så fint väder när vi stack ut men sedan blev det en storm på toppen på berget så vi ringde upp en skoter som fick hämta ner mig och barnen. Barnen såg ingenting och blåste bokstavligen bort. Paul skulle ju såklart klara sig ner själv. Det var lite läskigt att åka skoter ner för backen (!), riktig skräckblandad förtjusning.

Det blev ju förresten en sån storm här igår gällande skoterkörning. Fler av er skrev att jag körde olagligt. Men man får ju köra om man har körkort, även utan förarbevis så länge det är en organiserad turistverksamhet. Det kan verkligen bli ett så hätskt kommentarsfält ibland – Utan att folk tar reda på fakta först.

Copyright 2022. All rights reserved.

Lunch uppe på Toppstugan.

Copyright 2022. All rights reserved.

Gillis började med stavar idag efter lite tjat från hans sida. Han var superduktig! För Sally är det förtidigt. Styrkan hos både Paul och jag som föräldrar (bonuspappa) är vårt tålamod. Det kan tappas vantar från sittliften (köpt nya idag), och en sex-åring kan få utbrott i backen utan att pulsen går upp på någon av oss, det är bara att vänta in. Allt går över. Paul och jag har under snart två år, aldrig haft ett tjafs om barnen. Vid ett tillfälle idag när vi skulle kliva av sittliften så fastnar vi i varandra och vi alla fyra trillar. Det måste ha sett så roligt ut. Ingen skada skedde tack och lov.

Copyright 2022. All rights reserved.

Sally tröttade på backarna vid fyra idag och killarna ville åka till stängning vid sex så då gick Sally och jag till Aktivitetscenter här i Idre. Det är som en stor hall med bowling, simhall, klättring, spelhall och lekrum. Perfekt alternativ när man inte har lust att åka mer eller om det är dåligt väder. Vi ritade påskteckningar ..

Copyright 2022. All rights reserved.

.. Och var inne i gaming-hallen och spelade spel. Så kul! Jag älskar flipper och andra typ av spel som finns i dessa hallar.

Copyright 2022. All rights reserved.

Klockan halv sju, så fint.

Copyright 2022. All rights reserved.

Något som är bra här uppe är alla restauranger, ikväll blev det Störröset.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi åt svamp och tryffelpizza till förrätt och lamm till varmrätt. Nu är vi alla trötta och jag ska snart sova. Vi ser fram emot skidbacken imorgon!

Kram