ANNONS

Ny plan för hyn

/

Jag var som sagt hos hudläkaren idag, jag behövde inte ens sminka av mig. Hon såg direkt hur illa det är. Hon sa att jag antagligen kommer ha problem med akne i många år till men vi ska göra vad vi kan för att hålla det nere så mycket som det går. Vi pratade om Iso (tidigare roacccutan), som att jag redan har ätit två gånger. För de flesta så kommer aknen aldrig tillbaka efter en kur men för mig är det inte så direkt. Jag har ätit p-piller och starka antibiotika-kurer – Inget fungerar. Hudläkaren rekommenderade en tredje iso-kur men vi diskuterade också att vi vill ha barn. Om man äter Iso så måste man gå på p-piller och vänta minst ett halvår efter avslutad behandling innan man börjar försöka (missbildningsrisk tyvärr…). Jag hade nog velat vänta i ett år, för säkerhetsskull.

Men vi gjorde en plan. Vi ska testa ett andra alternativ och se om det får effekt, nämligen medicinen Spironolacton plus krämen Acnatac. Jag har aldrig hört talas om den innan men vi ska prova. Om det inte blir bättre om några månader så ska jag fundera hur jag vill göra med Iso eller inte. Men det är något Paul och jag måste bestämma ihop.

To be continued.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär har jag sett ut idag, i vanlig Isabella-outfit (när jag inte har kjol). Vit skjorta innanför ett par jeans. Håret har jag lockat med en platt-tång igår så idag borstade jag bara ut det. Det är också något som är segt med Iso – Sist så tappade jag en massa hår. Trist när det väl vuxit ut och ser friskt ut.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Utöver mötet med hudläkaren så har jag mest jobbat hemifrån, eller jag hann träffa min ena jurist också. Det är väl det. Imorgon kommer barnen – Som jag har längtat! Jag har en intervju imorgon som Breakit håller i, det är ett stort event och jag ska prata på en scen. (och så har jag en annan intervju på Halmstads högskola på torsdag) och jag har lovat Sally att hon ska få följa med imorgon eftermiddag. Hon tycker att det är så spännande med mitt jobb. Det blir roligt! På fredag åker vi förresten till Idre, det ser vi alla fram emot.

Vi hörs imorgon! Kram.

45

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00