ANNONS

April April…

/

Igår bjöd Andrea över oss på en visningslunch för ett hus hon säljer här på Lidingö. Det är ett väldigt smart drag att bjuda över att gäng influencers på en god lunch och få bilder på huset spridda i flera flöden. Andrea är en väldigt duktig mäklare. Det som var extra roligt för min del är att det var samma arkitekt som ritade mitt tidigare hus här på Lidingö, det enorma. Huset som ligger på Fagusvägen 8. Utgångspris? 44 miljoner. Som taget!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Även om man inte går i köp-planer här på Lidingö så är det väldigt kul att få inspiration till vårt bygge i Idre. Vi vill ju ha en mix av det moderna som ovan och ”Aspen” – Klassisk skidort och med bjälkar i taket etc. Mix av trä och sten. Det kommer bli superfint.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Här sitter jag och matchar inredningen. Jacka Twist & Tango, kjol Stylein och väska Chanel.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Hej hej!

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Efter jobb på eftermiddagen hemma så fick vi myror i benen. Vi tog då en promenad in till stan för att äta middag och så en promenad hem till ön. 3 timmas gång!

Vi åt på den italienska restaurangen Capannone på Roslagsgatan i Vasastan. Den är så bra, gå dit! Jag blir alltid varm i kroppen när jag är på Roslagsgatan för där låg min första bostadsrätt. En etta på 33 kvm. Jag var så kär i den. Det var egentligen första gången som jag bodde helt själv, åren mellan 15-19 hade jag bott hos eller med pojkvänner. Nu fyllde jag 20 och började livet som singel. Jag började skriva Egoboost och dejtade runt.

Jag dejtade loss i två år innan jag träffade Odd. Det var så roligt! Det var fullt upp hela tiden. Det fanns ju ingen tinder på den tiden (jag hade nog inte gått med ändå) så jag åkte runt på weekends i Europa med mina vänner, träffade någon på en bar, gick på några dejter och så bjöd jag alltid över dom till Sverige för en kul helg. Det var inte så aktuellt för mig att träffa killar från Sverige eftersom jag var så offentlig då (blev mest googlade personen två år i rad). De flesta som drogs till mig var knäppisar. Men det blev några knäppisar ändå…

Jag har insett när man vet att man hittar rätt partner. Det är när man blommar ut och blir sitt bästa jag med den personen!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Idag är det lördag, Paul vaknade halv åtta och spelade schack på telefonen i 2,5 timma innan han väckte mig vid 10. Han har blivit besatt. Jag gjorde en kul grej för några veckor sedan. Eller jag trodde att det var kul. Jag sänkte hans level till easy utan att han visste om det. Han blev helt till sig och visade jämt hur många gånger han vann.. Sedan fick jag dåligt samvete och höjde till medium igen utan att säga något. Nu säger han att ”datorn” har blivit svårare och han måste öva mer. Var jag elak…?

På tal om att vara elak så lurade jag Paul igår när det var första april. Han var på övervåningen och jag ropade på honom från vardagsrummet nere:

– Paul, varför sänder du live på Facebook!?”

-Vad sa du??

– Ja du sänder live, alla ser vad du gör…

Då fick han panik och sprang ner:

-BELLA JAG SÄNDER LIVE PÅ FACEBOOK, HJÄLP!!

Men sedan sa jag april april… :- )

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Nu ska vi ta en promenad in till stan igen och äta en brunch. Sedan väntar middag hemma här med vänner ikväll. Det blir kul!

Hoppas att ni får en fin lördag, kram.

21
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00