ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dags för helg!

/

Paul och jag var på en middag igår hos Pauls gamla grannar och vi kom inte hems förens midnatt så det blev försent att uppdatera er. Kicki och Jörgen Elofsson som vi var hos är helt fantastiska. Hon är en väldigt duktig fotograf och Jörgen är en av världens mest sålda låtskrivare. Han skrev bland annat Sometimes med Britney Spears och Stronger med Kelly Clarkson. Efter middagen igår så fick jag lyssna på några av hans senaste låtar, väldigt kul att få se hur allt går till i hans studio. Han kan vakna av att har får upp en meloditrudelutt  i huvudet och så springer han till studion hemma och skriver/spelar den. Han skapar nästan två låtar i veckan som sprids världen över. Det är så kul att gå umgås med så kreativa människor. Jag frågade hur han kan skapa så mycket och hans svar tillbaka var ”Hur kan du skapa så mycket content varje dag i 18 års tid?”. Inte för att våra jobb direkt är på samma nivå men jag förstår vad han menar.

Copyright 2022. All rights reserved.

Under dagen igår träffade jag Margaux för en lunch på Riche. Vi har samma PT så vi ses ofta på gymmet men vi hinner sällan ses på egen hand. Vi planerar en liten grej tillsammans som vi ska göra den 3:e juni. Vad det är får ni veta senare. Efter lunchen blev det ett träningspass för mig men jag hade en sån hemsk mensvärk att jag tappade fokuset. Det blev ett halvbra pass men så blir det ibland.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag åkte hem efteråt för att byta om (Har en kavaj från MQ Market ovan och jeans från Twist & Tango). Paul och jag skulle nämligen ta en promenad och fika.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi åkte till Vattenverket på Lidingö (tips!) och sedan promenerade vi runt sjön som ligger bredvid. Lidingö är verkligen vackert. Jag har aldrig ångrat en sekund över att jag flyttade hit. Det är som en liten småstad precis utanför city. Det finns så många promenadstråk eftersom att det är en ö, men även fina naturreservat. Vi har till och med en egen skidbacke med lift. När Odd och jag ville lämna stan när barnen var små hade vi egentligen ingen stor koppling till någon villa-förort. Vi testkörde i rusningstid från Bromma, Danderyd, Nacka och Lidingö för att se vilken förort som det gick snabbast för att ta sig in till stan med tanke på trafik och sånt. Och Lidingö vann. Vi går ofta in till Stureplan och det tar 1 timma och en kvart.

Nog om införsäljning av ön. Idag är det fredag och jag har ett teamsmöte på förmiddagen och vid lunch ska jag iväg på ett event. Resten av helgen är oplanerad men vi är barnfria så vi lär nog träffa en massa vänner på bruncher och middagar. Sedan klämma in promenader där i mellan, det tycker jag är en bra helg. Hade vi backat bandet 1,5 – 2 år så hade jag aldrig trott att jag skulle känna mig så social igen. Men efter tillfrisknande av elchocksbehandlingen (det tog lååång tid) och rätt medicin så trivs jag med att träffa folk igen. Min torgskräck är just nu väldigt låg och jag är tacksam för det.

Jag håller tummarna att det håller i sig, länge.

Vi hörs senare! Kram.

15
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00