ANNONS

Tillbaka i måndagsrutiner

/

Veckan har börjat väldigt lugn. Vi tog en promenad hela gänget till barnens skola imorse och efter det tog Paul och jag en längre promenad på vägen hemåt. Jag hade teams-möte med en av mina jurister, sedan ytterligare ett möte med Halmstad Arbetsmarknadsdag som jag ska gästa nästa vecka. Jag pratade också med Breakit i telefon och gick igenom nästa veckas intervju på scen på deras stora event. Nästa vecka blir en rolig vecka!

Paul och jag hann med en lunch på Lidingö Saluhall innan jag åkte iväg och träffade min PT för ett pass. När jag var klar hämtade jag barnen. Det har gjorts läxor, grannbarn har kommit över på lek och det har lagats mat. Vår matkasse kommer imorgon så jag tinade lax, körde in i ugn, kokade ris och gjorde en romsås. Enkelt och gott.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Barnen tycker också att det är smarrigt så det är bra. Jag kämpar ju fortfarande med matproblematik men det blir bättre tack vare kliniken jag går till (kan dela med mig senare om vilken det är). Tallriksmodellen och mellanmål är viktigt för mig.

Hetsätningstankarna är alltid där men det bli lättare när jag är mätt. Det är när jag kommer in i fasen ”nu ska jag äta väldigt lite” som det totalspårar ut åt andra hållet efter ett tag. Jag är inte frisk men jag är stolt över mig själv att jag tar hjälp. Men det är en lång resa som väntar.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Gillis har haft veckans ord så vi har övat hemma. Glosor, barnvitaminer och Oolong-te. Jag drack mycket Oolong på Maldiverna så jag har verkligen fastnat för det. Nu är det dags för kvällsproceduren, barnen ska duscha. Jag ska duscha, det ska städas undan i köket och jag ska svara på mail. Det är verkligen måndag. Men jag gillar det. Barnen åker till Odd på onsdag, jag bävar redan för det. Men det är inte så mycket att göra åt. Jag är tacksam alla dagar dom är här. Jag är som allra lyckligast då.

Vi hörs imorgon!

25
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00