BETALT ANNONSSAMARBETE MED Löwengrip Beauty

Rengöring på resan

Ibland vill man bara ha en rengöring som gör sitt jobb snabbt och effektivt. För mig som har känslig hud är det samtidigt superviktigt att inte kompromissa med min hudvård. Just därför är jag så glad över att introducera er för Löwengrips nya ansiktsrengöring Clean & Calm – Micellar Water! Ett micellärvatten med lystergivande niacinamid, återfuktande hyaluronsyra, läkande och lugnade allantoin och fuktbindade glycerin!

Det här micellärvattnet är verkligen toppen eftersom det avlägsnar all makeup på en gång (ingen extra rengöring behövs!), det återfuktar och lugnar min känsliga hud och det minimerar synligheten av porer och fina linjer. Den perfekta produkten att packa ned i gymbagen eller weekendväskan eller när du än vill ha en snabb, effektiv och skonsam ansiktsrengöring.

Clean & Calm – Micellar Water kan användas både som daglig ansiktsrengöring eller som jag föredrar att avända det: som toner! Applicera på en bomullspad och svep över rengjord hud innan du fortsätter med din vanliga hudvårdsrutin. Produkten är givetvis helt vegansk, dermatologiskt testad och passar alla hudtyper, även känslig, torr och kombinerad hud.

Uppge kod ISABELLA25 här för att testa nyheten till 25% rabatt (ord. pris 169 SEK för 200 ml).