ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED JOALI Maldiverna

Joali Being dag 4

/

Sista dagen på JOALI Being! Vi är faktiskt redan framme på JOALI Maldives men jag tänkte visa fler bilder från JOALI Being först som utlovat.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär ser det ut när man lämnar villan och cyklar på bryggan. Paul och jag skulle tidigare cykla runt ön och det tog exakt fyra minuter. Jag vet inte om ni kommer ihåg serien Lost men jag tänker alltid på den varje gång jag cyklar in i djungeln. Vad finns det där som väntar…

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Ön består av några villor på vattnet, några strandvillor, en stor restaurang där frukost och middag serveras (maten är toppklass, bland de bästa jag upplevt), en restaurang för lunch, ett gym, ett spa, en tennisbana, ett técafé, ett herbcenter, yogasalar, dykningscenter, kockskola och ett marincenter med sköldpaddor. Allt är toklyxigt och väldigt privat. Om man vill så kan man gå runt i hotellets egna kläder, allt är väldigt Spa:igt.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag kollade upp exakt hur många gäster vi var på ön, svaret är 26. Men jag såg nog bara hälften. Jag älskar att cykla runt! När jag har cyklat utan Paul så har jag nynnat på Abba konstant. Jag MÅSTE köpa en damcykel. Paul köpte en Mountain bike till mig ca tre veckor efter att vi hade blivit tillsammans (jag tror att jag lurade honom att jag var en väldigt sportig kvinna. Visst gymmet är kul men jag är inte direkt överdrivet sportig..) och jag fick cykla runt på den där cykeln som inte hade någon korg, inget stänkskydd och sadeln satt på samma höjd som styret. Dessutom var sadeln så smal att det gjorde ont i rumpan. Cykeln blev tyvärr snodd, men jag blev inte jätteledsen…

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär ser ena restaurangens uteservering ut. Vi brukar sitta här ute när vi äter middag. Då är det mörkt och en massa lampor.

3EF370FA-10A5-4602-8AC3-A40A8A3CD74C

Efter frukost idag var jag på téskola – Superintressant!

Processed with VSCO with a10 preset

Paul Sundvik

En del av poolområdet

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Bakom ser ni lunchrestaurangen. Jag frågade general managern (som vi åt lunch med) hur lång tid det tar för ett sånt här hotell att nå break even efter att det har byggts. Hotellet har funnits i sex månader. Det tar cirka nio år att tjäna tillbaka alla pengar, sedan blir det vinst. General managern sa också att ”det är superenkelt att hitta en ledig ö”. Sedan får man 24 månader på sig att bygga klart.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Stranden ligger precis vid poolområdet

Processed with VSCO with a10 preset

Paul Sundvik

Processed with VSCO with a10 preset

Paul Sundvik

Byggnaden som ni ser där ute är själva välkomstpiren. Formen får mig att tänka på Operahuset i Sydney.

Processed with VSCO with a10 preset

Paul Sundvik

Nu har vi som sagt bytt ö (en kvar ifrån med motorbåt). Ni får en uppdatering imorgon om hur JOALI Maldives är.

Kram!

18
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00