ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED JOALI Maldiverna

Joali being dag 3

/

Jag började morgonen med yinyoga. Alla sessioner här gör man privat vilket jag uppskattar. Jag är inget fan av gruppaktiviteter. Min självkänsla brister ibland då och jag börjar jämföra mig själv med andra och hur duktiga dom är (stor distraktion). Vi befann oss i alla fall en sal utomhus men med tak och runt om oss hörde man vågor. Ljuvligt. Instruktören var en fantastisk kvinna och det var så härligt att få hitta en rytm i positionerna och fokusera mycket på andning. Jag yogade mer förut men eftersom jag är så stel (och det blir aldrig bättre hur många övningar jag än gör om dagen och på gymmet) så blir det tillslut inte lika roligt. Styrkan har jag utan problem men jag kommer liksom inte in i positionerna så som man ska.

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Här ser ni mig:

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Knäna ska vara mer mot mattan och armarna raka – Omöjligt! Men långt hår har jag i alla fall fått, alltid något.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Next up var Watsu. Jag hade aldrig hört talas om det innan, men man ligger i en varm pool och en terapeut håller i dig och drar runt dig i vattnet och stretchar kroppen. Behandlingen höll på i 1,5 timma och det var som att mitt medvetande lämnade kroppen. Så häftigt.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Nästa aktivitet var herbology workshop. Jag fick lära mig massor om olika örter och göra ett eget naturligt lip balm. Paul ville hellre snorkla så han gjorde det. Det kanske låter konstigt när man är på Maldiverna – Men jag är lite vattenrädd så jag snorklar helst inte. Badar gör jag gärna, men det är just grejen med att andas i ett rör och stirra ner under vattnet tycker jag känns klaustrofobiskt. Paul tycker att jag borde utmana mig själv mer men vissa saker vet man bara att man inte uppskattar. Snorkling, dykning, surfning – Inte min grej. Däremot, att ligga och titta ut över havet, det är det bästa som finns!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi blandade bivax, sheasmör, oljor etc. Jag fick göra två men jag visste att Sally skulle uppskatta ett lipbalm mer än Paul så jag gjorde ett till henne istället. Det var riktigt roligt! Man mår så bra när man får pyssla och greja med händerna. Det är så kul med Joali Being att det händer så mycket hela tiden, man får ett eget skräddarsytt schema som man följer med olika aktiviteter, träningsformer, näringslära, själslig närvaro etc. Holistisk hälsa. Det är verkligen ett hälsoretreat. Vissa stannar i en månad och vissa i en vecka.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Hotellet består av ett gäng fina villor och några hus längs stranden men jag har nog inte sett fler än 30 andra gäster på ön (men det är över 200 i personalen som bor på ön och jobbar i skift). Jag tror att alla äter på olika tider och är iväg på aktiviteter. Jag och Paul är sist in till frukost, äter lunch senast och går sist från restaurangen. Vi lever lite i svensk tid och då är vi fyra timmar framför. Så 22.00 på kvällen här är 18.00 i Sverige.

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Processed with VSCO with a6 preset

Paul Sundvik

Visste ni att jag kan gå på vatten?!

Processed with VSCO with a10 preset

Paul Sundvik

Bild från gårdagens middag. Det är snart dags att svira om igen. Vilka bilder önskar ni att få se? Jag kan fota mer imorgon! Imorgon eftermiddag byter vi även hotell. Joali består av två lika hotell. Joali Being som är där vi bor nu, samt Joali Maldives som är en mer klassisk resort. Det ska bli väldigt spännande att se hur det ser ut!

Nu ska jag ringa barnen och face:tima.

Kram!

31

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00