ANNONS

Imorgon reser vi

/

Sol ute, sol i sinne. Vi har varit bortskämda med fint väder här i  Stockholm den senaste veckan. Jag har haft två möten idag, ett med TUI som jag har jobbat med. Vi planerade nästa resa. Och ett med ett internationellt klockmärke. Jag jobbade ju tillsammans med Omega i ett halvår, det var kul och spännande att få se deras fabrik i Bienne/Biel. Och träffa deras VD såklart.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Idag har jag burit en kappa från Max Mara, en tröja från NAKD, jeans  från Twist & Tango och klackar och väska från Chanel.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Till middag ikväll gjorde jag pankogratinerad blomkål och honungsglaserade kikärtor och så jasminris till. Det var en chansning om barnen skulle tycka om det, kikärtorna var deras favorit. Vi är inga vegetarianer men vi väljer bort kött så ofta vi får chansen. Kyckling är jag så trött på, likaså lax och torsk. Det finns så bra veg-alternativ idag så man behöver egentligen aldrig kött. Men ibland köper jag hem chark och ibland äter Paul och jag lamm. Det är gott!

Jag vill verkligen tacka er för er fina respons gällande Tillsammans med Strömstedt. Paul var så nervös innan men precis som ni har sagt så var han väldig duktig framför kameran. Han är precis som han är i verkligheten, trygg och rolig. Han är min andra halva. Och som vi sa i programmet så har vi alltså köpt mark i Idre och vi ska bygga hus! Det är därför vi har varit där så ofta. Vi är helt kära i området och tycker om Idre lika mycket på sommaren som på vintern (kanske till och med mer…). Vi längtar verkligen till att få sätta igång.

Nu ska jag natta barn. Och imorgon efter att jag har lämnat Gillis och Sally i skolan flyger Paul och jag iväg på ett jobb, denna gång väldigt långt bort. Vi hörs imorgon eller när jag hittar en lucka mellan flightsen.

Kram.

22
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00