BETALT ANNONSSAMARBETE MED Min Deklaration

Dags för deklaration!

Det är inte många sponsrade inlägg jag gör här på bloggen men denna tjänst vill jag verkligen tipsa om!

Nu närmar sig deklarationstider och det är många som upplever att det känns krångligt. Därför vill jag tipsa om tjänsten Min Deklaration. Min Deklaration hjälper privatpersoner att deklarera, dels för att få deklarationen helt rätt innan man skickar in den till Skatteverket men också för att samtidigt maximera sin skatteåterbäring. Väldigt få vet att det finns över 90 olika avdrag för privatpersoner för inkomståret 2021. Några exempel på avdrag man kan göra är när man har sålt en bostad, sålt av aktier och fonder, arbetat på distans, avdrag för pensionssparande, när man åker till och från jobbet, traktamenten och förmåner. Alltså, missa inte möjligheten att få mer pengar tillbaka! Min Deklaration går till så att rådgivarna gör en analys av din deklaration mot en liten avgift och kommer sedan med förslag på eventuella förändringar och avdrag för att du ska kunna maximera din skatteåterbäring. Av de avdrag dom hittar, så får du behålla 75%. Helt fantastiskt! Gå in på www.mindeklaration.se och få hjälp med att deklarera rätt – och framför allt så att du maximerar din skatteåterbäring.

Gå in på www.mindeklaration.se och få hjälp med att deklarera rätt – och framför allt så att du maximerar din skatteåterbäringMed värdekoden Isabella så får du i rabatt:

1Deklaration Bas som har ordinarie pris på 999 kr och med värdekoden så blir det 500 kr i rabatt = specialpris 499 kr.

2Deklaration Bas + Bostad som har ordinarie pris 2999 kr och med värdekoden så blir det 1000 kr i rabatt = specialpris 1999 kr.

Så bra tjänst!