ANNONS

Förvandling av vardagsrum

/

Ikväll 20.00 på TV4 medverkar Paul och jag i programmet Tillsammans med Strömstedt. Det var himla kul att spela in programmet i Idre. Det var ganska nervöst för jag var ju inte i mitt ”jobb-humör” utan det är vårt privata liv filmats. Det är en helt annan sak! Men det kändes bra i magen när vi spelade in och jag hoppas att ni tycker om programmet.

Här hemma har det hänt grejer! Jag har ett vardagsrum hemma som jag i princip bara slängde in möbler i när vi flyttade hit. Men nu har vi faktiskt bott här i två år så det är dags att ta tag i rummet.

Såhär såg det ut före (julstök dock) :

4E1201E2-3C4B-4600-BBE4-BB9A7FAA9324

Mörkt, konstigt och inget hängde ihop. Och så här blev det nu:

Processed with VSCO with a10 preset

Paul Sundvik

Processed with VSCO with a10 preset

Paul Sundvik

Helt sjuk skillnad. Det är andra gardiner, ny matta, nytt bord, nya lampor och nya kuddfodral. Vi har blandat IKEA med designmöbler från Nordiska Galleriet. Rummet blev så ljust och mysigt. Det är Beatrice på Wilfred Design som har hjälpt mig hemma. Hon inredde tidigare barnens rum och snart väntar allrummet på övervåningen! Både Paul och barnen älskar rummet lika mycket som jag. Så kul.

Nu väntar vegetariska köttbullar!

68

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00