ANNONS

Ronja Rövardotter

/

Den här helgen går i ett! Idag skulle Sally iväg på ett kalas som började 08.50 redan. Vi alla är morgontrötta så vi fick ställa klockan. Det var tema spion och alla barn skulle iväg med båten som går härifrån ön och sedan väntade en massa uppdrag. Sally kom tillbaka med båten halv ett och då gick några av oss föräldrar och satte oss på en restaurang längs kajen och åt pizza och skålade med säsongens första rosévin. Barnen fortsatte att leka fast bakom husen i en stor park. Vi satt där i två timmar innan jag och barnen tog en taxi in till stan för att träffa pappa i Vasaparken. Vi åt en glass i solen och pratade allihopa. Jag är glad att pappa och jag har en relation igen.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

450 Gradi, Lidingös bästa pizzeria.

Jag har varit väldigt osocial under barnens förskoletid och skolgång. Antingen har det varit för mycket jobb (under min bolagstid tidigare) så att jag inte orkat med att ses efter skolan eller på helgen. Eller så har jag varit deppig och inte heller orkat följa med på luncher och sånt. Men nu träffas vi mer och det är superkul. Vi alla bor ju nära varandra på ön och våra barn älskar ju att hänga med varandra.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

När barnen och jag gick på Odengatan idag såg vi att Ronja Rövardotter gick på Intiman och vi hade en sådan tur för teaterpjäsen skulle precis dra igång. Vi smet in och efter fem minuter började Ronja Rövardotter och den var superbra. Först höll pjäsen på en timma, sedan 20 minuternas paus och därefter 45 minuter igen. Det var precis vad barnen hade tålamod till så det blev perfekt. Nu är vi hemma och Paul slänger i sig middag innan mello. Barnen och jag åt en korv i pausen så vi är rätt mätta. Vi hejar på Theoz och Cassi Opeia. Vi alla är superladdade!

Vi hörs imorgon, kram.

27
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00