ANNONS

Efter Tio

/

Fredag! Jag studsade upp ur sängen strax innan sju imorse (Paul ville lämna barnen så då behövde jag inte göra ordning mig innan). Jag väckte Paul som behöver ha en startsträcka på 15 minuter innan han kliver upp och tar en dusch (han duschar på morgonen och jag vill duscha på kvällen). Sedan gick jag in till Gillis och kramades och sedan Sally. När alla klädde på sig var jag nere och fixade frukost. Smoothie och rostade smörgåsar. Barnen är så peppade på att det är fredag och jag med. Jag har bara hemmajobb idag, promenad till lunchstället och ett träningspass planerat. Så skönt.

1DCD5F61-4E52-4AB4-9FCB-E707336C8E0A

Jag gästade Malou igår och pratade om mitt liv (finns att se på TV4 play). Jag tycker så synd om henne för hon hade kört ner i ett stup med skidorna och fallit tio meter. Hon hade änglavakt för hon klarade sig med ett brutet ben. Det hade ju kunna gå betydligt värre.

9A91F37D-58EB-463C-8758-DF7B66ADC650

Det är så roligt att se hur man ändrar utseende när man blir äldre. Här var jag betydligt yngre när jag gästade Malou för länge sedan:

5594C733-F8A1-4473-B647-78CB29024BB4

Jag har inte gjort något med mitt ansikte förutom att bleka tänderna lösfransar och färgat brynen. Läpparna ser större ut för att vi fejkar med läpppenna. Sally ändrar sig också i utseende hela tiden, hon ser helt annorlunda från att vara spädbarn, till en två-åring och nu när hon snart fyller 7 år. Gillis har haft samma utseende jämt och man ser hur han kommer att se ut som vuxen (supersnygg kille) Jag har ju valt att inte visa mina barn men jag känner på mig att jag har en liten YouTuber här hemma som längtar efter att få lägga ut videos och få en publik. Vi har sagt till Sally att hon måste bli 12 år först.

Sally är väldigt fascinerad av mitt liv och Gillis bryr sig inte så mycket. Han gillar dock mitt jobb när jag får hem produkter till dörren, det är ofta barnböcker och goda saker att äta.

”Mamma, tänk att du har ett jobb där du FÅR saker gratis”. Ja det är knäppt. Helgen är lugn. Ikväll blir det egengjord pizza och film. Sally ska på ett spion-kalas imorgon och då ska Gillis och jag gå och fika (han tycker det är så mysigt). På kvällen blir det Mello, vi hejar på Theoz.

Vi hörs imorgon, ha en fin fredag!

39
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00