ANNONS

Tillsammans med Strömstedts

/

Vad glad jag är över era kommentarer igår! Många känner igen sig och kämpar lika mycket som jag gör. Det är skönt att inse att man inte är den enda 31-åringen på jorden som har acne. Jag ska i alla fall fortsätta på min tetralysal och kräm epiduo. Det blir nog bra.

Det är sjukt vad akne skapar ärr, alltså inte ärr på huden utan psykiska ärr. Jag har alltid haft svårt med att ha håret uppsatt eftersom man kan se hyn bättre då. Är det sol ute är jag alltid noga med att stå med ryggen mot solen när man pratar med någon, annars blir acnen blir synlig. Likadant om jag har möte i något konferensrum. Jag sätter mig alltid med ryggen mot fönstret. Allt för att undvika ljuset i ansiktet. När jag var tonåring och sov hos killar så tog jag alltid med mig smink i badrummet och sminkade om hyn igen efter att jag hade duschat. På morgonen sprang jag nästan upp ur sängen och ”skulle kissa” men egentligen ville jag bara spana in hyn och se att allt såg bra ut innan killen vaknade. Listan kan göras såå lång.

Det var jobbigt att visa Paul hyn nu när det blev som värst igen. Jag vet att han älskar mig oavsett men jag känner mig inte speciellt vacker eller attraktiv när hyn ballar ur. Jag är fortfarande inte helt bekväm med att gå osminkad nu heller. Jag tycker att det är jobbigt att gå ner till frukosten ofixad och sitta där i dagsljuset. Paul försöker ofta hjälpa mig och säga ”Isabella, kan du inte bara använda lite puder i ansiktet istället för vanligt smink”. Det hade ju fungerat….

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Nu till något annat. Den 14 mars är Paul och jag med i Tillsammans med Strömstedt. Programmet sänds hos TV4. Vi smet i väg till Idre i november och filmade avsnittet. Jag hoppas att ni kommer att tycka om det!

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Dagens look. Jag har gjort en för-intervju med Efter Tio idag, jag medverkar där på torsdag nästa vecka. Resten av dagen har jag varit runt på möten. Paul och jag kom hem vid sju, lagade mat och nu ska vi strax mysa ner oss i soffan och hitta en ny tv-serie. Jag saknar barnen väldigt mycket men det är inte så mycket att göra åt. Vi har FaceTime:at och båda två läser och skriver vilket är fantastiskt. Då kan vi alltid höras på sms.

Vi hörs imorgon!

32
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00