ANNONS
Integritet på Tailsweep

Barnen är här!

/

Idag har jag haft en content-dag, jag har spelat in samarbeten till instagram och Paul har hjälpt mig med bilderna. Det är roligt att vi kan jobba tillsammans. Jag var och tränade på eftermiddagen innan jag hämtade barnen. Jag känner mig stark och har en bra kondis nu. Jag höll på att längta ihjäl mig efter barnen så jag nästan småsprang upp till skolgården. På fredag efter skolan börjar ju sportlovet och jag är så glad över att vi får mer tid tillsammans. Helgerna, när man har mer kvalitetstid går ju så fort. Vi skulle egentligen upp till Idre men eftersom Pauls axel håller på att repa sig så fick vi ställa in den. Jag har inte bestämt vad vi ska göra än. Det blir nog lugna dagar hemma.

Jag vaknade egentligen nedstämd men det blev bättre under dagen. Jag vet inte varför allt känns tyngre när jag är i Sverige. Jag kan inte förklara det. Mörket? Allt det gråa? Press på att prestera? Det är något som gör att alla dagar börjar med en uppförsbacke när jag är hemma och är jag borta vaknar jag nyfiken inför dagen. Kanske inbillar jag mig bara att det är så och då förstärks känslan. Jag har i alla fall nyss ökat 150 mg Voxra till 300 mg. Håller tummarna. Jag är inte i samma avgrundsdjup längre i alla fall så det är skönt.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag lagde chili sin carne ikväll (vegfärs). Det måste vara den enklaste rätten man kan laga. Perfekt när man inte vet vad man ska göra. Nu ska jag svara på mail och göra nyhetsläxa med Gillis. Han ska ha läst en nyhet varje vecka, klippa ut den från tidningen och ta med och läsa upp vad den handlade om inför klassen (så bra att de övar på att prata inför folk). Jag tycker att det är en jättebra läxa. Barnen tittar också alltid på Lilla Aktuellt så att dom hänger med i vad som händer i världen. Det är mycket prat om Ukraina och Ryssland här hemma. Jag förklarar så mycket som jag kan.

Vi hörs imorgon!

40
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00