ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Kempinski Engelberg

Kempinski Engelberg

/

Under denna resa så har jag ett samarbete med hotellkedjan Kempinski i Engelberg. Jag har bott på Kempinski tidigare och det är fantastiska fem stjärniga hotell runt om i världen. Igår åkte vi som sagt till Engelberg som varken Paul eller jag har besökt innan. Det är en väldigt gammal alpby i Schweiz. Vi checkade in vid tre-tiden.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Hotellet är helt nybyggt vilket verkligen syns. Så fint.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

När jag öppnade dörren till vår svit så fick jag en chock över hur vackert det var. Jag blir alltid tagen av höga berg. Jag älskar att kika på filmer och klipp om Mount Everest, K2 och andra berg. Jag är fascinerad och samtidigt livrädd för dom, jag är så höjdrädd.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Designen är väldigt skandinavisk och ljus.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Fräscha badrum…

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Kempinski Engelberg är ett stort och pampigt hotell med över 150 rum. Jag som har bott mycket på hotell i mitt liv kan tycka att det kan svara svårt för hotell att behålla kvalitén när det är så mycket folk. Men det har de verkligen lyckats med, de är många i personalen och det finns flera restauranger vilket är kul. Det blir inte trångt.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Ett av favoritrummen

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi gick direkt ut för att promenera runt i den lilla byn. Allt är verkligen så gulligt. Paul fick dock köpa broddar direkt att sätta på hans kängor för att inte halka, det vore dumt med tanke på hans brutna axel.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Redo för middag!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Ni som följer mig på instagram vet att jag alltid får vänta på Paul. I början blev jag SÅ frustrerad att behöva sitta på rummet och se honom virra runt i en timma (Jag är alltid klart på en kvart). Men jag har löst det! Jag går alltid ner till baren och tar in snacks och tittar på folk. Alltid en väldigt trevlig stund! Då flyger en timma iväg.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi åt på hotellets ena restaurang igår och det var väldigt gott. Allt var närproducerat vilket alltid uppskattas.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Frukost! Dagens bästa måltid. Jag beställde in en Chia Bowl och en lax och avocado-smörgås på surdegsbröd. Gott. Nu skiner solen och det väntar en vääääldigt läskig sak. Jag ska nämligen utmana mig själv ordentligt med att gå en cliff walk uppe på Engelbergs högsta berg Titlis. Man tar en gondol upp till 3000 meter höjd (tar 40 minuter) och där finns en bro som är 100 meter lång och med 500 meters fallhöjd. DÄR SKA JAG GÅ ÖVER. Hjälp! Jag tycker att det är läskigt att stå på en stol. På riktigt. Men jag måste utmana mig! Jag ska bara ta ett djupt andetag och titta rakt framåt. Belöningen är en bra restaurang där vi kan äta lunch. Håll tummarna för mig!

Kram.

32

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00