ANNONS

Tio års vänskap

/

Idag har varit en lugn dag, jag har spelat padel med min tränare Jesper. Det var kul men riktigt jobbigt. Jag märkte att konditionen inte riktigt var med idag. Det beror ju säkert på att jag var hemma i karantän. Efter det åkte jag in till stan och åt lunch med Sheila. Vi sågs på Nationalmuseet. De har så god mat där, verkligen en stor rekommendation. Sedan är det väldigt stort och rätt tomt, så ni som är mammalediga fungerar det hur bra som helst att ta med barn.

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Världens finaste Sheila. Nu har hon varit min bästis i tio år. Det började med att Sheila jobbade med min tidning Egoboost, när hon slutade fick vi båda barn så hon hörde av sig en dag och frågade om vi skulle rulla vagn på Kungsholmen där vi båda bodde. Det blev många promenader och Sheila blev min mamma-förebild. Det var hemskt att ta de första promenaderna med Gillis i slutet av november/början av december och han bara gallskrek i vagnen. Jag kände mig som världens sämsta mamma som inte kunna få honom att sluta gråta. Sheila var där och peppade mig och lärde mig tips och tricks.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

När lunchen var slut så åkte jag hem. Jag hade ett sent eftermiddagsmöte som väntade så jag hängde hemma ett tag innan det var dags för det. Vad det handlade om kan jag tyvärr inte berätta just nu. Paul var snäll och hämtade barnen. Paul och jag lämnar nog varannan dag. Han erbjuder sig jämt och tycker att det är roligt. Han är verkligen världens finaste styvpappa. Jag kom hem vid sex och då hade dom lagat middag. Kvällen här hemma blir lugn. Jag ska strax duscha och sedan ska barnen nattas. Vi ser på netflix-serien You på kvällarna. Den är lite seg i början men sedan blir den jättebra. Det handlar om en stalker.

Imorgon börjar helgen! Vi hörs imorgon. Kram.

28

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00